Metro deelt pluim uit aan Welness Kliniek

31-07-2013

In Metro’s consumentenrubriek Een klacht en dan… worden bedrijven en/of instellingen, die een klacht naar tevredenheid van de betrokken consument hebben opgelost, door Metro van een pluim voorzien.

Een klacht en dan... Mislukte operatie hersteld

Case
Na intensief afvallen, kampt Wendy Timmermans (Breda) met overtollige huid rond haar buik. Wendy besluit daarom tot een buikwandcorrectie. Ze kiest daartoe voor de Wellness Kliniek in Genk (België). Het gunstige kostenplaatje en de korte wachttijd zijn debet aan haar keuze. Na een consult volgt de ingreep. De kalender schrijft dan 2005. Jaren later ziet Wendy tot haar schrik een item op televisie met ‘haar’ – inmiddels door de Wellness Kliniek ontslagen - plastische chirurg in een negatieve hoofdrol. Met nare gevolgen. Ook voor Wendy die met allerlei ongewenste naweeën van deze buikwandcorrectie kampt.

Traject klacht
Op advies van een door Wendy ingeschakelde letseladvocaat dient Wendy alsnog een klacht in bij de Wellness Kliniek. De kwaliteitsverantwoordelijke van de Wellness Kliniek nodigt Wendy direct uit voor een gesprek. En schrikt dermate dat haar spontaan een gratis correctie van de mislukte ingreep wordt aangeboden. Half 2012 vindt de eerste operatie plaats. April 2013 de tweede. Binnenkort volgt een afsluitende ingreep onder plaatselijke verdoving.

Wendy: “En dan ziet mijn buik er weer super uit. Er waait duidelijk een frisse wind door de Wellness Kliniek. Mijn klacht is perfect afgehandeld.”

Reactie Welness Kliniek
Stephanie Lebrun, kwaliteitsverantwoordelijke Wellness Kliniek:
“De tevredenheid van onze patiënten is voor de Wellness Kliniek het allerbelangrijkste. We zijn zeer tevreden dat wij de klacht van deze patiënte hebben kunnen oplossen. Onze missie is dan ook niet voor niets: More Happy Patients!”

Juryrapport
Metro: "De Wellness Kliniek laat ultiem zien hoe een klacht tot pluim gepromoveerd kan worden. Hulde!" 


Bronhttp://www.metronieuws.nl/plus/een-klacht-en-dan-mislukte-operatie-hersteld/SrZmgz!ekt1pjfH5lLyc/
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.