Overweeg je een borstvergroting? Met een 3D-consult neem je de goede beslissing!

23-10-2015

Een borstvergroting is spannend, heel erg spannend! Misschien ben je heel erg onzeker over je borsten en wil jij daar (voor jezelf!) verandering in brengen. Een borstcorrectie kan ervoor zorgen dat je blijer bent met je lichaam. Een mooie C-cup is jouw droom, maar hoe weet je of het resultaat ook precies is zoals je verwacht?

Je blijft maar dromen van een borstvergroting… iedere dag denk je er wel aan. Dit is de eerste stap van jouw beslissingsproces. De tweede stap? Zoveel mogelijk informatie verzamelen, zodat je een echte expert wordt op het gebied van borstvergrotingen! Iedere vraag die in jou opkomt tik je in Google in en alle informatie die je maar kunt verzamelen sla je op in jouw geheugen. Je wordt een ware kenner. Maar je blijft toch nieuwsgierig, en wat onzeker, want hoe zal het resultaat er in het écht uitzien, op jouw lichaam? Hoe weet je of je de juiste beslissing neemt? Gelukkig biedt Bergman Clinics je nu een tool waardoor het nemen van een weloverwogen beslissing een stuk gemakkelijker wordt. Bergman Clinics helpt jou, met een 3D-Consult™ voor borstvergroting, om een beslissing te maken die goed voelt! Bergman Clinics laat je namelijk vooraf de mogelijkheden zien, wat je kunt verwachten en hoe een cupmaat jou staat.

Tijdens zo’n speciaal 3D-consult voor een borstvergroting maakt de arts een scan van je bovenlichaam. Deze scan wordt vervolgens in 3D weergegeven op een scherm, waarna je de verschillende mogelijkheden die er zijn direct op jouw eigen lichaam kunt bekijken en daarmee goed je wensen kunt bespreken met de arts. Je kunt niet alleen verschillende prothesematen op jouw lichaam uitproberen, maar ook zien welke vorm protheses het mooist zouden zijn.

Met het Bergman Clinics 3D-Consult™ kun je direct zien welke invloed jouw keuzes hebben op het uiteindelijke resultaat. Voelt het idee dat je had over een bepaalde cupmaat nog steeds goed nu je het daadwerkelijk voor je ziet? Zijn je lichaam en je eventuele nieuwe borsten nog in verhouding? Belangrijke vragen die je voor je besluit tot een borstvergroting op deze manier snel en duidelijk kunt beantwoorden.

De laatste en misschien wel belangrijkste fase in jouw beslissingsproces: het beoogde eindresultaat bespreken met vrienden en familie! Dit vind ik persoonlijk ook écht een heel erg groot voordeel! Je kunt de scan met jouw gemaakte keuzes thuis nog eens rustig bekijken en eventueel bespreken met je familie of vriend(in). Hoe fijn is het dat je samen jouw droom concreet kunt bespreken?! Op deze manier kunnen jullie er samen nog even rustig over kletsen en de juiste keuze maken, zodat je straks helemaal blij bent met jouw nieuwe borsten!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar deze superhandige tool van Bergman Clinics? Probeer het dan vast zelf uit, lekker thuis op de bank! Met de lightversie kun je op je eigen smartphone, tablet of PC kijken wat het beste bij je past m.b.v. uploaden van je eigen foto’s. Nu exclusief op bergmanclinics.nl/3D-Consult.

XO Frances

* In samenwerking met Bergman Clinics


AuteurXO Frances
Bronhttp://www.bellesqa.nl/overweeg-je-een-borstvergroting-met-een-3d-consult-neem-je-de-goede-beslissing/
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.