Plastisch chirurg komt met tijdelijke borstvergroting

13-11-2014

Goed nieuws voor vrouwen die eigenlijk wel grotere borsten willen, maar toch nog twijfelen. Bij een plastisch chirurg in New York kun je binnenkort terecht voor een tijdelijke borstvergroting.

Plastisch chirurg Norman Rowe ontwikkelde eerder al 'insta breasts' die na 24 uur weer verdwenen zijn. Nu gaat hij nog een stapje verder door borsten te ontwikkelen die tot drie weken blijven zitten, ook wel 'vakantieborsten' genoemd.  Dames die deze behandeling proberen, krijgen een speciale zoutoplossing geïnjecteerd. Hierdoor ontstaat bijna hetzelfde effect als bij een implantatie.

24 uur is te kort

"24 uur is mooi, maar het is nog steeds maar één dag. En dat is eigenlijk niet genoeg", zegt Rowe tegen ABC News. Volgens hem kunnen vrouwen pas echt een goede beslissing maken als ze een paar weken met hun 'nieuwe' borsten rondlopen.

Naast een goede testcase voor het definitieve werk, denkt hij dat de tijdelijke borstvergroting ook goed van pas kunnen komen bij speciale gelegenheden, zoals een bruiloft of een vakantie. Hij verwacht dat de 'vakantieborsten' over ongeveer twee jaar beschikbaar komen.


AuteurMetronieuws
Bronhttp://www.metronieuws.nl/koffiepauze/plastisch-chirurg-komt-met-tijdelijke-borstvergroting/SrZnkm!HYR2H4atKBy2/
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.