Publicatie boek "The eye in history" door dr. Frank J. Goes

10-05-2013

Brasschaat (België), 10 mei 2013 – In december vorig jaar publiceerde Dr. Frank J. Goes, Medisch directeur van het Goes Eye Centre in Antwerpen (België), het boek “The Eye in History”.

Dit boek, dat de geschiedenis van de oogheelkunde beschrijft, is geschreven voor oogartsen, opticiens, algemene artsen en leken met wetenschappelijke interesse. De structuur en functie van het oog, kennis over optica en vergelijkbare anatomie, beschrijvingen over uiteenlopende oogstoornissen en de behandeling hiervan, alsmede een verslag der grootten, worden hierin beschreven. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met vele zwart-wit- en kleurenfoto’s en geeft een heldere blik in de toekomst van de oogheelkunde.

Het boek telt meer dan 600 pagina’s en is verkrijgbaar via Amazon.com of direct te bestellen bij dr. Frank J. Goes.

Over dr. Frank J. Goes
Dr. Frank J. Goes is oogarts en internationaal bekend specialist in refractieve chirurgie. In 1984 stichtte hij het eerste particuliere poliklinisch chirurgisch centrum in de Benelux, waar hij nieuwe technieken voor staar en laser chirurgie ontwikkelde. Daarnaast heeft Dr. Goes 5 boeken uitgegeven, meer dan 315 medische artikelen en hoofdstukken voor boeken geschreven, 19 films geproduceerd, wereldwijd 24 congressen georganiseerd en 26 cursussen in refractieve chirurgie ontwikkeld. In 2006 en 2012 kreeg dr. Goes de Gouden Medaille voor zijn professionele verdiensten uitgereikt en in 2009 werd aan hem “The life time achievement award” van de Amerikaanse Academie van Oogheelkunde toegekend.


Bronhttp://www.goes.be
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.