Robert Schoemacher opent weer praktijk in Den Haag

26-09-2013

De bekende en regelmatig in opspraak gekomen cosmetisch arts Robert Schoemacher opent weer een eigen praktijk in Den Haag. Schoemacher heeft in hetzelfde pand in Scheveningen, waar ooit zijn vader een kliniek startte een behandelkamer ingericht. Vanaf
1 oktober kunnen patiënten daar worden behandeld.

Ik ben geboren en getogen Hagenees. En ik woon in Den Haag. Dus dan is het natuurlijk heel prettig dat je in je eigen stad behandelingen kunt doen’, zegt Schoemacher.

In 2009 kwam de arts in het nieuws vanwege een conflict met zijn vader en met de belastingdienst. Het Medisch Centrum Scheveningen werd overgenomen door de Bergman Kliniek in Bilthoven. Dat was een gevolg van een ruzie met zijn vader, die nog bij de zaak betrokken was.

Belastingdienst
Later kwam daar een conflict met de Belastingdienst bij. De fiscus vermoedde dat Schoemacher jarenlang patiënten ‘zwart’ had behandeld, dus zonder zijn inkomsten op te geven aan de Belastingdienst. Uiteindelijk heeft de cosmetisch arts een schikking getroffen, waardoor een strafzaak wegens belastingfraude werd afgekocht.


De afgelopen jaren was Schoemacher werkzaam voor de Bergman Kliniek. Daar deed hij naast cosmetische ingrepen ook de PR. Een jaar geleden is hij daar gestopt. Door een concurrentie-beding kon hij niet werken in onder meer Den Haag. Maar die afspraken verlopen op 1 oktober en dat is ook het moment dat de kliniek in Scheveningen opengaat.

Zelfde pand
Voorlopig gaat hij daar twee dagen per week aan de slag. De praktijk is gevestigd in het pand waar vroeger ook z’n kliniek was. Schoemacher is ook nog bij verschillende andere klinieken in Nederland werkzaam.


Bronhttp://www.omroepwest.nl/nieuws/25-09-2013/cosmetisch-arts-robert-schoemacher-opent-weer-praktijk-den-haag
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.