Unieke tevredenheidgarantie met een nieuw concept!

21-12-2010

Signorello Dental Arts is een kliniek voor esthetische tandheelkunde, dat bestaat uit een tandtechnisch laboratorium en een tandartsen praktijk.

Wij zijn al 15 jaar een team van professionals bestaande uit tandartsen en tandtechnische specialisten, die zich bekwaamd hebben in de esthetische tandheelkunde. De laatste jaren is er een toenemende vraag naar perfectie in de cosmetische tandheelkunde. Voor ons is het een uitdaging om de passie voor ons vak om te zetten in kunst. Wij zorgen daarmee voor een resultaat dat niet van natuurlijk is te onderscheiden.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in fronttandenvervanging.

Omdat wij van mening zijn dat alleen kwaliteit een rol moet spelen bij de keuze van de behandelaar werken wij volgens een nieuw concept. Dit houdt in dat u eerst voor een gratis consult bij de tandtechnische specialist komt en daarna wordt de beste tandarts in uw specifieke situatie ingezet aan de hand van uw wensen en mogelijkheden.

Door jarenlange ervaring heeft onze tandtechnische specialist de kennis welke tandarts voor welke esthetische restauraties het beste ingezet kan worden.

De tandtechnieker is eigenlijk de creatieve geest en maker van de kroon/brug of facing, hij weet immers precies de mogelijkheden en onmogelijkheden van de toe te passen technieken en materialen voor het bereiken van het perfect esthetische en functionele werkstuk.

Door deze unieke samenwerking tussen de beste tandtechnisch specialisten en geselecteerde tandartsen kan er een veel nauwkeuriger esthetisch resultaat bereikt worden. Bovendien bevinden tandartsen en tandtechnici zich in dezelfde ruimte waardoor de communicatie en overleg constant is, wat ook aan de kwaliteit van het eindproduct bijdraagt.

Door deze manier van werken zijn wij dus in staat om voor u als patiënt een uniek in Nederland kwaliteit en tevredenheids garantie aan te bieden.

Indien u niet tevreden bent over het behaalde esthetische resultaat bij de voortanden, dan krijgt u van ons het bedrag van het techniekwerk terug.

Ook geven wij aan iedere 5de patiënt die een esthetische behandeling ondergaat een Brite Smile bleekbehandeling t.w.v. 495.- cadeau.

Neem voor verdere informatie en uitgebreide uitleg over alles wat we doen een kijk op onze website.

Wij nodigen u graag uit om een afspraak voor een gratis consult te maken!

Deze afspraak verplicht u verder tot niets  u kunt hiervoor terecht op onze contact pagina of door hier te klikken: afspraak tandheelkundige behandeling 

Signorello Dental Arts

www.dentalarts.nl  020-755 50 41  studio@dentalarts.nl 


Bronwww.dentalarts.nl
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.