Van de Ven matig met plastische chirurgie

13-08-2013

Mari van de Ven is absoluut niet vies van plastische chirurgie, integendeel, maar hij wil ook weer niet te veel aan zichzelf laten sleutelen. "Als ik straks 80 ben, wil ik er niet uitzien als 40", zegt de bekende visagist en kapper in het Rotterdamse dagblad AD. "De sporen die het leven op een gezicht nalaat, zijn juist super mooi."

De 54-jarige Van de Ven probeert zo gezond mogelijk te leven door verschillende voedingssupplementen te slikken, regelmatig te sporten, weinig in de zon te komen en biologisch te eten. Af en toe laat hij wat botox spuiten om rimpels weg te werken. "Daar blijft het bij. Meer is niet nodig, omdat ik van nature gezegend ben met een goede huid. Maar als mijn oogleden gaan hangen, stap ik natuurlijk acuut naar de plastisch chirurg voor een correctietje."

Van de Ven gaat vanaf oktober de Nederlandse theaters langs met zijn show Mari Expercience. Hij geeft daarbij iemand een make-over, deelt beautytips en vertelt anekdotes uit zijn loopbaan.

 


Bronhttp://www.metronieuws.nl/entertainment/mari-van-de-ven-matig-met-plastische-chirurgie/jmWmhm!COmXVCJ6KoDgW5KgN9cyWQ/
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.