"Vandaag begin je best te diėten voor feestdagen"

25-10-2010

Vandaag is de dag waarop je best begint te diëten om er zo op je best uit te zien in feestkledij met Kerstmis en Nieuwjaar, aldus dieetexperts.

Twee maanden

Diëtisten zeggen dat 25 oktober officieel de beste tijd is om te beginnen te diëten voor de feestdagen. Dames hebben dan twee maanden om in vorm te geraken, dat is genoeg om op een gezonde manier de kilo's kwijt te raken. Experts kroonden deze dag tot LBD Day ('Little Black Dress' of 'Klein zwart jurkje'), hiermee willen ze vrouwen waarschuwen voor de gevaren van crashdiëten.

Terug bijkomen

Voedingsexperte Linda Byrne: "Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen gewicht willen verliezen zodat ze stralen in hun 'kleine zwarte jurkje' dat ze voor de gelegenheid van de feestdagen kochten. Iedereen wil er goed uitzien wanneer ze uitgaan, maar velen beginnen hier veel te laat aan. Het gevaar zit er in dat je dan alcohol drinkt op een lege maag, wat nooit een goed idee is. Als je snel afvalt, is de kans groot dat je meteen weer bijkomt eens je opnieuw 'normaal' eet. Door nu al te beginnen heb je genoeg tijd om op een gezonde manier af te vallen en slank te blijven."


Bronhttp://www.hln.be/hln/nl/39/Lekker-Eten/article/detail/1174185/2010/10/25/Vandaag-begin-je-best-te-dieten-voor-feestdagen.dhtml
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.