Verbeterde methode voor liposuctie met Bodytite

07-05-2010

De Contour Kliniek in Bussum introduceert BodyTite op de Nederlandse markt. Dit is een nieuwe methode voor het blijvend verwijderen van vet en het verbeteren van de lichaamscontour . Ten opzichte van de 'traditionele' liposuctie heeft deze methode meerdere voordelen: het vet wordt gelijkmatiger weggehaald en de kans op een verslapte huid rondom de behandelde locaties is nagenoeg nihil. ‘Dit, in combinatie met een vriendelijkere behandeling en een kortere herstelperiode, maakt deze nieuwe behandelmethode ideaal’ zegt plastisch chirurg Vito Koeijers van de Contour Kliniek.

 

Vet wordt gemakkelijker verwijderd

BodyTite maakt gebruik van geluidsgolven, een bewezen veilige techniek die al jaren wordt gebruikt in medische apparatuur. Door deze golven worden de huid en het onderliggend weefsel verwarmd. Daardoor worden de vetcellen vloeibaar en kan het vet gemakkelijker en gelijkmatiger weggehaald worden. Het gevolg: minder pijn en minder zwellingen en blauwe plekken. Het resultaat is beter en de herstelperiode is korter.

 

Verstrakking van de huid

Een ander belangrijk voordeel is de verstrakking van de huid tijdens en na de behandeling. ‘Voorheen behandelden wij bij een liposuctie alleen cliënten bij wie de huid voldoende elastisch is om na de behandeling weer te herstellen. Wanneer dit niet zo is dan kan de huid verslappen’, zegt Dokter Vito Koeijers, ‘ Met BodyTite kunnen wij een behandeling aanbieden waarbij wij de huid een handje helpen om weer te herstellen.

 

Voor wie geschikt?

Met name vrouwen met verslapte huid, bijvoorbeeld na een zwangerschap, hebben veel baat bij de behandeling met de BodyTite. Ook mensen met een verminderde huidelasticiteit, die geen ingrijpende huidcorrigerende operatie willen ondergaan zoals een kleine buikwandcorrectie, kunnen heel goed geholpen worden. Volgens de Contour Kliniek is de BodyTite een hele mooie aanvulling op bestaande methoden voor liposuctie. Het nieuwe systeem wordt sinds december vorig jaar zeer regelmatig gebruikt en met veel succes. Hier vind je meer informatie over methode, ervaringen, de prijs of voor het maken van een afspraak.


AuteurBeautynieuws
Bronhttp://www.beautynieuws.nl/nieuws/1199/Verbeterde-methode-voor-liposuctie-met-BodyTite
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.