Wondercrème werkt zwangerschapsbuikje weg

20-10-2010

AMSTERDAM - In Groot Brittanië lopen de mama's al storm voor de zogenaamde Nip+Fab Tummy Fix, de crème die een eind moet maken aan het overtollige buikvet na een zwangerschap.

Het wondermiddel zou vergelijkbaar zijn met een operatie en bevat een combinatie van vetverbrandende ingrediënten, waaronder sinaasappelextracten en synefrine. Deze bestandsdelen dienen als een katalysator in het afbreken van lichaamsvet.

In Groot-Brittanië gaan steeds meer vrouwen onder het mes om hun buikvet snel te laten doen verdwijnen. In totaal ondergingen 3.526 Britse vrouwen een buiklift, een toename van 31 procent in een jaar tijd.

Wachtlijst

Toen Britse supermarkt Harvey Nichols het product in zijn assortiment opnam, was het al snel uitverkocht. In Londen en Manchester waren de schappen binnen een uur leeg en inmiddels bestaat er een wachtlijst van 850 klanten.

Minder enthousiast

Britse journaliste Claire Coleman, die Tummy Fix testte, is minder enthousiast. "Als je het geld kan missen en een fijne creme wil om op je buik te smeren, kan het waarschijnlijk geen kwaad", zo meldt zij aan Daily Mail.

"En als je er na zes weken slanker van wordt, is dat een pluspunt, maar het is geen garantie dat dat ook daadwerkelijk gebeurt."


Bronhttp://www.nu.nl/lifestyle/2359985/wondercreme-werkt-zwangerschapsbuikje-weg.html
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.