• Home
  • Redactionele artikelen

Redactionele Artikelen

Deel dit artikel met je vrienden:
Share |

Bestel brochures

Bijdrage van: MariŽlle van Bork, Verpleegkundige bij Festina Lente

Endermolift


Een anti-aging techniek, 100% natuurlijk, om in de diepte ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen.

Endermolift™ biedt onmiddellijk zichtbare resultaten

Een heuse « coup d’éclat », een natuurlijk lifting effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie: rimpels vervagen, strakke contouren, heldere teint. Voor vrouwen en mannen:

  • U bent op zoek naar anti-aging, 100% natuurlijk zonder ingrepen?
  • U wenst rimpels en groeven duurzaam weg te gommen?
  • U hebt een vale teint?
  • U hebt af te rekenen met wallen en kringen rond uw ogen?
  • Uw gelaatscontouren missen strakheid?
  • U wil liever geen dubbele kin?

Met Endermolift™ zorgt Festina Lente voor een jeugdig aangezicht. De huid is het grootste levende orgaan wat de mens bezit. De celactiviteit onderhoudt strakheid, uitstraling en soepelheid.  Vanaf 25 jaar neemt jammer genoeg de productie van collageen en elastine geleidelijk af. Ouderdomsverschijnselen vallen op: rimpels, huidverslapping, uitstraling...

Het geheim? Een echte reactivatie van de jeugdcellen. Van deze techniek wordt tijdens het liften gebruik gemaakt om de huid in de diepte te stimuleren en zodoende ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Via oppervlakkige microkloppingen worden de cellen in de diepte gestimuleerd. Dit brengt op een natuurlijke manier de productie van collageen en elastine op gang.

Deze exclusieve anti-agingtechniek maakt de huid diepgaand steviger om de ouderdomsverschijnselen te laten verdwijnen. De LPG lift mobiliseert het huidoppervlak met microkloppingen om de jeugdige cellen diepgaand te stimuleren. Deze lifts herstellen de natuurlijke producties van collageen en elastine.

Het Endermolift™ Programma

Uw eerste afspraak bestaat uit een intake, waarbij Uw wensen centraal staan.
Na deze individuele intake van Uw gezicht en Uw doelstellingen, zal er een programma worden voorgesteld door Uw behandelaar. Gemiddeld bestaat dit programma uit een kuur van tien behandelingen waarbij U de eerste drie weken tweemaal per week in de praktijk komt voor een behandeling. Daarna eenmaal per week en zo worden de behandelingen  langzaam uitgespreid waarbij U uiteindelijk eenmaal per maand terugkomt.

De Endermolift behandelingen hebben een “onderhoud” nodig van eenmaal per maand. U zult verbaasd zijn hoe Uw eigen lichaam zonder toevoegingen van allerlei stoffen kan herstellen.

 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.