• Home
  • Redactionele artikelen

Redactionele Artikelen

Deel dit artikel met je vrienden:
Share |

Bestel brochures

Bijdrage van: dr. B. Heykants bij Da Vinci Clinic

Fraxel Dual Laserbehandeling


De Fraxel Dual laserbehandeling is een uniek lasersysteem dat twee behandelmethodes combineert. De laser gaat tot diep in de huid om rimpels en acnelittekens aan te pakken. De Dual is ook zeer effectief voor bruine vlekken en overtollig pigment. Oude en beschadigde cellen worden vervangen door een frisse en gezonde huid.

Verloop van de behandeling
De huid wordt verdoofd met een gel. Indien gewenst kunt u een pijnstillend of relaxerend tabletje innemen. Na de behandeling wordt een kalmerende crème aangebracht. De behandeling duurt meestal 30 minuten.

Indicaties
• Schade door de zon
• Pigmentvlekken
• Bepaalde gevallen van melasma (zwangerschapsmasker)
• Acnélittekens en chirurgische littekens
• Verbeteren van huidtextuur en huidteint

Zowel gelaat, hals, decolleté, borst, armen, benen, rug als handen komen in aanmerking voor deze behandeling. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Herstel
Na de behandeling kan de huid lichtjes rood en gezwollen zijn, vergelijkbaar met zonnebrand. Meestal verdwijnt dit binnen 24 uur. Uw huid krijgt dan een gebronsde teint die drie tot veertien dagen aan zal houden. Hierna zal de huid geleidelijk afschilferen. Wij raden u aan om tot drie maanden direct zonlicht te vermijden en de huid altijd te beschermen met een hoge beschermingsfactor.

De kans op bijwerkingen is bij deze techniek verwaarloosbaar.

Aantal vereiste behandelingen
Het resultaat is onmiddelijk zichtbaar. Direct na de behandeling voelt uw huid zachter en gladder en vertoont een egalere teint. Uw huid zal 3 tot 6 maanden na de behandeling nog steeds verbeteren. Het gewenste resultaat wordt meestal bereikt na meerdere behandelingen.

 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.