• Home
  • Redactionele artikelen

Redactionele Artikelen

Deel dit artikel met je vrienden:
Share |

Bestel brochures

Bijdrage van: Richard J.M. Kleinsman, Tandarts bij Kleinsman Dental Center

'Een mooier gebit, daar kan geen botox tegenop!'


Wat ik veel zie, is dat mensen tussen 40 en 60 hun gebit graag eens grondig zouden willen aanpakken, maar daarin ontmoedigd worden door de eigen tandarts. Die vindt vaak dat de reguliere halfjaarlijkse controle wel volstaat en remt wensen van patiënten dan ook in veel gevallen af. ‘Het gaat zo toch prima?’, illustreert de houding. De eigen tandarts kijkt naar budget. Gemiddeld krijgt een patiënt achthonderd euro per jaar door de verzekering vergoed en dat komt neer op een kroon of een paar nieuwe vullingen.


Auteur: drs. R.J.M. Kleinsman
Tandarts, Kleinsman Dental Center, Bocholt

Bij Kleinsman Dental Center beginnen we altijd met een uitgebreid intakegesprek van anderhalf uur met één van onze specialisten, waarin écht goed geluisterd wordt naar de wensen van de patiënt. We maken tijdens een intake altijd een afdruk en overzichtsfoto van het gebit. Samen met een tandtechnicus uit ons lab bespreken we de wensen van de patiënt vervolgens uitgebreid. Alle wensen worden in kaart gebracht. De tandtechnicus gaat aan de slag met het maken van een mal, waarmee de nieuwe situatie wordt nagebootst. Na een uur is de mal klaar en kan de patiënt ter plekke in zijn eigen mond zien hoe de nieuwe situatie er uit zou kunnen zien. Na dit stukje beleving maken we door het opstellen van een offerte een begroting, die we uitgebreid met al onze patiënten bespreken. We maken een totaalplan, wat zelfs over jaren verdeeld kan worden als het niet in het budget past.
Voor veel pijn hoeft niemand bang te zijn- alles gebeurt onder verdoving of indien gewenst onder volledige narcose.
En het mooie is: al tijdens de ‘noodfase’ is de nieuwe situatie van kracht en heeft de patiënt al zijn nieuwe, mooie gebit. Mensen knappen ongelooflijk op van zo’n make-over. Ze ogen er jonger door, dynamischer. Daar kan geen Botox tegenop! Bovendien komt het de gezondheid van het gebit ten goede, want ze hebben meer plezier in het verzorgen en schoonhouden van hun nieuwe, fraaie, natuurlijke gebit.
Het intakegesprek kost € 185 en is geheel vrijblijvend. Het is zelfs helemaal gratis wanneer men besluit over te gaan tot een behandeling. Dan worden de kosten namelijk verrekend. Dat is nog eens een goede investering in jezelf! Ik nodig u dan ook graag uit voor een afspraak. Vergeet ook niet onze website te bezoeken. Daarop staan tal van informatieve filmpjes, onder andere over het intakegesprek!

 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.