Vervangen vullingenHieronder vind u een overzicht van de gevonden klinieken, gesorteerd per land en provincie. Bij het klikken op een kliniek wordt u direct naar de presentatie over Vervangen vullingen gestuurd van de geselecteerde kliniek.

Meer achtergrondinformatie over Vervangen vullingen:
De meest voorkomende materialen die tandartsen gebruiken voor vullingen zijn amalgaam en composiet. Amalgaam is een metaallegering op basis van kwik. Het voordeel van amalgaam is dat het een lange levensduur heeft en erg sterk is. Composiet is minder sterk en vervaardigd uit kunststof. Composiet wordt vanwege de kleur meestal gebruikt bij gaatjes voorin de mond. Beide materialen lopen na verloop van tijd verkleuring op. Ook kan er, met name bij de composietvullingen, ‘randinfiltratie’ optreden. De rand van de tand en de vulling is namelijk een zwakke plek waar de bacteriën in de mond makkelijker schade kunnen aanrichten.
Vanuit gezondheids- en esthetische overwegingen is het raadzaam de vullingen af en toe te vervangen. Onze specialisten zullen in een persoonlijk gesprek bepalen of en hoe dit het beste kan worden gedaan al naar gelang uw persoonlijke wensen en de specifieke conditie van uw gebit.

3 gevonden locaties:

NL
Noord-Holland
 
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid
Locatie: Amsterdam
Lees meer informatie van deze kliniek over Vervangen vullingen
 
Laser Company
Locatie: Amstelveen, Hoofddorp
Lees meer informatie van deze kliniek over Vervangen vullingen
 
BE
West-Vlaanderen
 
Cosmipolis Clinic
Locatie: Brugge
Lees meer informatie van deze kliniek over Vervangen vullingen
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.