Wavefront ooglaserbehandelingHieronder vind u een overzicht van de gevonden klinieken, gesorteerd per land en provincie. Bij het klikken op een kliniek wordt u direct naar de presentatie over Wavefront ooglaserbehandeling gestuurd van de geselecteerde kliniek.

Meer achtergrondinformatie over Wavefront ooglaserbehandeling:
Met Wavefront worden ook de fijnere optische afwijkingen waargenomen die (mede) bepalend zijn voor het scherp zien. Deze afwijkingen (of 'aberraties van de hogere orde') worden ook door een bril of lenzen niet volledig gecorrigeerd. Dankzij de Wavefront technologie kan de oogarts nu een persoonlijk behandelingsplan opstellen, geheel toegesneden op de kleinste kenmerken en afwijkingen van uw oog: Advanced CustomVue Wavefront. Een voordeel is dat in vergelijking met een standaardbehandeling er minder weefsel wordt weggelasered en daarbij wordt de kans op neveneffecten (bv: halo's) geminimaliseerd. Ook voor mensen met grotere pupillen biedt de Wavefront behandeling een mogelijkheid om weer scherp te zien zonder bril.
Wavefront wordt ook wel de 'gepersonaliseerde laserbehandeling' genoemd. Dankzij de gegevens die de Wavefront techniek in kaart brengt kan de Excimer Laser uw oog zelfs beter perfectioneren dan een bril of een lens ooit zou kunnen doen. Het oog wordt in detail, optimaal gecorrigeerd terwijl tegelijk minder weefsel hoeft te worden bewerkt.

2 gevonden locaties:

NL
Noord-Holland
 
Laser Company
Locatie: Amstelveen, Hoofddorp
Lees meer informatie van deze kliniek over Wavefront ooglaserbehandeling
 
BE
Vlaams-Brabant
 
Mediclinic
Locatie: Oud-heverlee (België)
Lees meer informatie van deze kliniek over Wavefront ooglaserbehandeling
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.