Tandheelkundig Centrum Amsterdam

Tandheelkundig Centrum Amsterdam

0900 Dentist b.v biedt een breed scala van behandelingen aan op het gebied van tandheelkundige zorg, zowel algemene als cosmetische tandheelkunde.

Stel uw vraag

Bestel brochure(s)

0900 Dentist b.v.

De tandartspraktijk is gelegen in het centrum van Amsterdam. Wij bieden een breed scala van behandelingen aan op het gebied van tandheelkundige zorg, zowel algemene als cosmetische tandheelkunde. 

Onze praktijk heeft vijf behandelkamers die 6 dagen per week beschikbaar zijn. Onze tandartsen en ons technisch laboratorium volgen de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en passen deze toe bij de behandelingen. De praktijk is zo ingericht dat u zich er snel op uw gemak zult voelen. 

U kunt rekenen op de ervaring en deskundigheid van ons team. Zo heeft elke lid van de medische staf zijn of haar eigen taken.


Behandelingen

Wij zien u graag minimaal 2 keer per jaar voor een periodieke controle. Als er problemen met uw gebit worden geconstateerd bespreken wij dit met u. De tandarts vertelt u wat u kunt verwachten, de eventuele risico's alsmede de frequentie en duur van de behandeling. Indien er sprake is van een kleine ingreep dan bespreken wij dit direct met u en volgt indien mogelijk direct een behandeling. U kunt ook op korte termijn een afspraak maken. Bij kleine behandelingen kunt u denken aan gebitsreiniging of een vulling.

Contactgegevens

0900 Dentist b.v.

T: 0900 - 336 84 78

W: www.0900dentist.com

Gratis brochure aanvragen

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend een informatieaanvraag doen. De informatie wordt dan zo snel mogelijk via e-mail toegestuurd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

Maak (bel)afspraak

Met dit formulier kunt u een gesprek aanvragen met 0900 Dentist b.v. 

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan 0900 Dentist b.v.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.