Tandheelkundig Centrum Amsterdam

0900 Dentist b.v biedt een breed scala van behandelingen aan op het gebied van tandheelkundige zorg, zowel algemene als cosmetische tandheelkunde.

Behandelingen

De tandartspraktijk is gelegen in het centrum van Amsterdam. Wij bieden een breed scala van behandelingen aan op het gebied van tandheelkundige zorg, zowel algemene als cosmetische tandheelkunde. 

Onze praktijk heeft vijf behandelkamers die 6 dagen per week beschikbaar zijn. Onze tandartsen en ons technisch laboratorium volgen de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en passen deze toe bij de behandelingen. De praktijk is zo ingericht dat u zich er snel op uw gemak zult voelen. 

U kunt rekenen op de ervaring en deskundigheid van ons team. Zo heeft elk lid van de medische staf zijn of haar eigen taken.


Behandelingen

Wij zien u graag minimaal 2 keer per jaar voor een periodieke controle. Als er problemen met uw gebit worden geconstateerd bespreken wij dit met u. De tandarts vertelt u wat u kunt verwachten, de eventuele risico's alsmede de frequentie en duur van de behandeling. Indien er sprake is van een kleine ingreep dan bespreken wij dit direct met u en volgt indien mogelijk direct een behandeling. U kunt ook op korte termijn een afspraak maken. Bij kleine behandelingen kunt u denken aan gebitsreiniging of een vulling.

0900 Dentist b.v.

T: 0900 - 336 84 78

W: www.0900dentist.com

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door 0900 Dentist b.v.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="21" title="false" description="false"]

Prijzen 

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling. 

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="117" title="false" description="false"]

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan 0900 Dentist b.v.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="50" title="false" description="false"]