Esthetische en Plastische Chirurgie

Esthetische en Plastische Chirurgie

A Klinieken biedt het complete aanbod van Esthetische en Plastische Chirurgie aan.

Behandelingen

A Klinieken

Alhoewel ieder mens zijn uiterlijke onvolkomenheden heeft, is dat lang niet altijd aanleiding er direct iets aan te laten doen. Maar soms zijn er toch zaken die men als storend ervaart. Het komt zelfs voor dat onvolkomenheden een negatieve invloed hebben op het plezier in het leven. In dergelijke gevallen loopt men daar regelmatig lang mee door terwijl dat helemaal niet nodig is. Vaak kunnen door eenvoudige behandelingen onregelmatigheden in het gelaat of het postuur worden gecorrigeerd.

A Klinieken (voorheen ACCZ | A Klinieken) is een kliniek die daadwerkelijk het complete aanbod van Esthetische en Plastische Chirurgie kan aanbieden. Dat betekent dat wij, indien de patiënt /cliënt hiervoor in aanmerking komt, ook een aanvraag bij de zorgverzekering kunnen verzorgen waarmee vergoeding van de ingreep kan worden verkregen.

Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) met een netwerk van vier behandelcentra: Kliniek Zevenaar, Kliniek Huis ter Heide, Kliniek Groningen en Kliniek Bocholt (D). In deze klinieken worden consulten en behandelingen aangeboden op het gebied van plastische chirurgie en huidtherapie. Binnen 8 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande klinieken van Nederland met een door het ministerie van VWS erkende vergunning voor het leveren van medisch specialistische zorg. Gestart als kliniek voor niet-verzekerde zorg verricht de organisatie in toenemende mate verzekerde zorg behandelingen.

De klinieken van A Klinieken zijn gespecialiseerd in medische ingrepen waarvoor de cliënt niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. ‘A Klinieken’, met de A van ‘Aandacht’ en respect voor de cliënt met een organisatieconcept zonder wachtlijsten. Wanneer u kiest voor een behandeling bij A Klinieken, bent u verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Naast de constante aandacht voor kwaliteit van middelen en mensen, is er bij onze kliniek vooral ook veel aandacht voor de individuele patiënt. In een ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke begeleiding. Dit zult u ervaren tijdens het eerste consult maar ook voor, tijdens en na de behandeling, gelet op ons concept waarbij één en dezelfde consulente u van consult tot eindcontrole begeleidt.

Onze klinieken zijn allemaal in het bezit van het kwaliteitskeurmerk ISO-9001:2008. Onze Nederlandse klinieken zijn tevens in het bezit van het ZKN keurmerk. De A Klinieken beschikken over een VMS certificaat (Veiligheidsmanagementsysteem) ter borging van de patiëntveiligheid.

Wij zijn een kliniekorganisatie die u het totaalconcept kan bieden. Wat houdt dit in? U kunt bij ons terecht voor alle cosmetische en plastisch chirurgische procedures, gezichtsverjonging, contourcorrecties en schoonheidsbehandelingen. Door onze ZBC vergunning, afgegeven door het ministerie voor Volksgezondheid, zijn wij bevoegd zorg aan te bieden welke voor vergoeding in aanmerking komt van uw Zorgverzekeraar.

Vandaag de dag zoeken mensen naar een kliniek die het vertrouwen waard is. A Klinieken werkt volgens de richtlijnen van de IGZ (Inspectie voor de GezondheidsZorg), de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie). Alle bij A Klinieken werkende plastisch chirurgen worden regelmatig door KBC (Kwaliteits Bewakings Commissie) van de NVPC gevisiteerd voor behoud van de registratie als Plastisch Chirurg.

A Klinieken is overtuigd van haar kwaliteit; wij profileren ons door ons kwetsbaar op te stellen hetgeen naar onze mening een overtuiging is van kwaliteit. Het hoge cliënttevredenheidspercentage van 99,6% is hiervan het sprekende bewijs. Geen enkele concessie aan de allerbeste kwaliteit maar toch een uitzonderlijk efficiënte organisatie; een absolute voorwaarde om ‘topkwaliteit tegen een verantwoorde prijs’ te kunnen bieden!

Uniek in het concept van A Klinieken is de 100% transparantie. Cliënten die een behandeling hebben ondergaan worden proactief verzocht hun ervaringen over onze behandelingen, plastisch chirurgen, artsen en klinieken kenbaar te maken op onafhankelijke beoordeling websites.

Bij A Klinieken worden naast het complete palet van cosmetische en plastisch chirurgische procedures ook alle ‘State of the Art’ Laser en Huidtherapie behandelingen aangeboden. U kunt bij ons onder andere terecht voor behandeling van grove huidstructuur, fijne lijntjes/rimpels, acne, pigmentvlekken en vaatjes. Tevens voeren wij gezichtsverjongende behandelingen uit door unieke persoonspecifieke combinatiebehandelingen die bestaan uit meerdere typen lasers, peelings, dermarollers, dermabrasiebehandelingen en huidverbeteringsproducten. Voor de verwijdering van tatoeages en ontharing (oksels, bikinilijn, benen, rug) gebruiken wij de meest geavanceerde lasers om het meeste optimale resultaat te bereiken.

Uw wensen en verwachtingen worden tijdens het consult besproken en u krijgt gedetailleerde informatie over de behandeling en alternatieven. Wij adviseren u de beslissing voor een behandeling pas te nemen, als u overtuigd bent dat u voldoende uitgebreid en volledig bent voorgelicht door uw eventuele behandelaar en u het volste vertrouwen in hem of haar heeft.

A Klinieken is een snel groeiende organisatie gespecialiseerd in plastische chirurgie, gezichtsverjonging, contourcorrecties, huidbehandelingen en overige medische behandelingen. De groei is gebaseerd op uitzonderlijk goede scores qua klanttevredenheid, het bijzonder lage aantal complicaties en klachten.

Wanneer u kiest voor een behandeling bij één van onze klinieken in Nederland of Duitsland, bent u dan ook écht verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau!

Al zes jaar op rij de best beoordeelde kliniek en specialisten in Nederland op het gebied van:

  • Ooglidcorrecties

  • Borstvergrotingen
  • Liposuctie
  • Schaamlipcorrecties

  • Facelift
  • Injectables

  • Borstlift
  • Genitale correcties

Contactgegevens

A Klinieken

T. 0900 - 55 77 777
E. info@aklinieken.nl
W. www.aklinieken.nl

A Klinieken Amstelveen

Groenhof 113-2
1186 EX Amstelveen


A Klinieken Huis ter Heide

Dolderseweg 2F
3712 BP Huis ter Heide (gem. Zeist)

A Klinieken Groningen

Marcellus Emantslaan 1A
9721 TK Groningen


A Klinieken Zevenaar

Reisenakker 2
6903 ZJ Zevenaar

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door A Klinieken.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="12" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="120" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan A Klinieken.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="48" title="false" description="false"]