Privékliniek voor injectables, plastische chirurgie en huidverbetering.

Privékliniek voor injectables, plastische chirurgie en huidverbetering.

Behandelingen

ABC Clinic in Breda

In goede handen bij ABC Clinic

ABC Clinic is een privékliniek in Breda voor injectables, plastische chirurgie en huidverbetering. We beschikken over een zeer ervaren team van cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten die ieder hun eigen specialisme hebben binnen de kliniek. Vanuit heel Nederland en Belgie weten mannen en vrouwen onze kliniek te vinden voor het laten uitvoeren van een cosmetische behandeling of plastisch chirurgische ingreep.

 

Wij beschikken over:

Artsen en Medewerkers

Onze artsen en plastisch chirurgen doen waar ze goed in zijn. Elke dag weer!

Bij ABC Clinic werkt een team van cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten. In hun werkzaamheden worden zij ondersteund door een team van verpleegkundigen, OK-assistenten, consulenten, secretarieel medewerkers en medewerkers die werkzaam zijn op de verschillende functionele afdelingen binnen de kliniek. Daarnaast is ABC Clinic een erkend leerbedrijf voor verschillende MBO-, HBO- en Universitaire instellingen. 


Missie ABC Clinic

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wil verbeteren en behouden (vandaar ook onze slogan 'Mooi jezelf blijven') door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving.

In alles wat wij doen moeten onze potentiele cliënten continue de bevestiging krijgen dat zij met ABC Clinic de juiste keuze maken voor hun behandeling of ingreep. Hetzelfde geldt voor onze bestaande cliënten: zij moeten continue de bevestiging krijgen dat ze de juiste keuze gemaakt hebben en dus geen directe reden hebben om over te stappen naar een andere arts of kliniek.

Dit doen wij door:

 • Te werken met A-Producten en technieken die zich bewezen hebben (o.a. Natrelle borstprotheses en de merken Restylane, Radiesse, Botox, Azzalure en Juvederm voor de fillers. Voor de liposculpture werken wij met het nutatiesysteem van Euromi);
 • Een samenwerking aan te gaan met deskundige artsen en chirurgen die passie hebben voor hun vak en een rijke ervaring met onze producten en technieken;
 • Naar onze cliënten te luisteren, hun wensen te respecteren en hen uitgebreid voor te lichten, hoe we de beste resultaten voor hen kunnen bereiken;
 • Onze processen zodanig in te richten dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd kan worden;
 • Betrokkenheid van onze medewerkers die plezier hebben in het werk zodat dit ook uitgestraald wordt op onze clienten en potentiele clienten;
 • Een goede prijs/kwaliteit verhouding te waarborgen;
 • Het eventueel volgen van nieuwe technieken, waarmee wij aan de vraag van de markt kunnen voldoen.

Visie ABC Clinic

In 2019 behoort ABC Clinic Breda tot de top vijf genoemde privéklinieken in Nederland en is ABC Clinic de nummer één privekliniek in Midden en West-Brabant op het gebied van cosmetische behandelingen en plastisch chirurgische ingrepen (injectables, plastische chirurgie en huidverbetering).

Voor de plastische chirurgie beschikt ABC Clinic over externe OK-faciliteiten. Hiervoor is ABC Clinic een samenwerking aangegaan met de afdeling plastische chirurgie van het Amphia ziekenhuis en o2 Clinic in Antwerpen.

Op het gebied van liposuctie en haartransplantatie werkt ABC Clinic samen met gerenommeerde artsen en chirurgen.

Waarden ABC Clinic

Kwaliteit

Wij bieden onze cliënten kwaliteit, door steeds verantwoording te nemen voor het continue verbeteren van onze processen en werkmethoden die de veiligheid en de beste resultaten in alles wat we doen kunnen waarborgen.


Clientgerichtheid

Wij zorgen ervoor dat iedere cliënt zich binnen ABC Clinic thuis voelt. Dit doen we door goed naar hen te luisteren en hun wensen te respecteren. Wij kennen en herkennen onze cliënten en maken dit zichtbaar.


Focus

Wij weten wat onze doelen en prioriteiten zijn, concentreren ons hierop, maken SMART-afspraken en komen deze na.


Samenwerking

Wij werken samen als een team. Wij weten wat het belang van de verschillende schakels in het cliëntenproces, betrekken is, informeren en helpen elkaar waar nodig om onze missie, ambitie en doelstellingen als één team te bereiken.


Efficiëntie

Wij waarborgen de efficiëntie van processen en planning, respecteren de kostbare tijd van onze klanten en houden ons, zoveel mogelijk, aan de agenda.


Communicatie

Wij hanteren een duidelijk communicatiebeleid zodat iedere werknemer en leverancier (artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten) weet waar hij of zij aan toe is en het beleid voor iedereen duidelijk en helder is. Dit om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken. Pro-activiteit wordt hierbij gewaardeerd en zoveel mogelijk gestimuleerd.

 • zeer gespecialiseerd medisch personeel
 • persoonlijke benadering
 • korte wachttijden
 • optimale zorg en nazorg!
 • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • discrete ligging
 • gratis parkeren

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="118" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan ABC Clinic.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="6" title="false" description="false"]