Wij geloven in specialisme!

ABC Clinic

Mooi en zelfbewust blijven, of dat weer durven zijn…veel mensen vinden het gelaat een van de belangrijkste aspecten van het lichaam. Het is waar we het meest op letten, bij anderen en bij onszelf. Vroeg of laat echter ontdekken we veranderingen die het gezicht tekenen. Vaak onderstreept het ons karakter en ziet men er de schoonheid van in. Soms ontsieren deze oneffenheden echter en is het fraaier om er wat aan te laten doen. Dat geldt overigens net zo goed voor andere delen van ons lichaam. ABC Clinic helpt u graag om mooi en zelfbewust door het leven te gaan.

 

Een kwestie van vertrouwen

Onze privékliniek is volledig ingesteld op zowel cosmetische als plastisch chirurgische ingrepen en natuurlijk zijn zowel dames als heren van harte welkom. De kernwoorden van onze ervaren artsen en chirurgen zijn Specialisme, Vertrouwen, Kwaliteit, Persoonlijk Aandacht, Nazorg, Communicatie en Bereikbaarheid. Onze privékliniek is gunstig en discreet gelegen aan de Paardeweide te Breda. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Medisch, optisch en chirurgisch verantwoord

Injectables en Botox-behandelingen zijn tegenwoordig heel normaal. Een plastisch chirurgische ingreep daarentegen is voor velen nog steeds een hele stap. Wij stellen onze cliënten graag gerust, onder meer door alles goed door te spreken, en u krijgt desgewenst volop bedenktijd. Bovendien garanderen we dat onze chirurgen gerenommeerde vakmensen zijn die weten wat esthetisch en medisch gezien verantwoord is.

 

Plastische chirurgie

Bij ABC-Clinic werken we met 4 plastisch chirurgen: Dr. Gerd Fabre, Dr. Marc Vandevoort, Dr. Stefaan van den Berge en Dr. Pieter Vermeulen. Onze plastisch chirurgen staan zeer goed aangeschreven en zijn regelmatig aanwezig op congressen in binnen- en buitenland. 
De plastisch chirurgische ingrepen onder algehele anesthesie vinden niet in onze kliniek in Breda plaats maar in het ziekenhuis van onze plastisch chirurgen in Roeselare of in de kliniek in Gent. Wij verzorgen onder meer borstvergrotingen, borstverkleiningen, borstcorrecties, complete MACS-facelifts, schaamlipcorrecties,  buikwandcorrecties et cetera. De consulten, controles en nazorg vinden wel in onze privékliniek in Breda plaats.

 

Weer uzelf worden met injectables en Botuline Toxine

Veel mensen behouden graag een jeugdige uitstraling. Dat is vaak betrekkelijk eenvoudig te bereiken. Wij werken hiervoor uitsluitend met veilige, afbreekbare producten. Meestal biedt een combinatie van verschillende behandelingen de beste resultaten. Wij werken met de bekende Botuline Toxines (tevens een prima remedie tegen overmatig zweten), Radiesse en verschillende hyaluronzuren zoals Juvederm en Restylane. Met deze producten kunnen we veel bereiken. We behandelen onder andere kraaienpootjes, fronsrimpels, fijne lijntjes in het gezicht, diepe rimpels en contouren in het gelaat. Tevens verzorgen we handverjonging, vollere lippen, neuscorrecties, decolletéverjonging en liquid facelifts die volumeverlies tegengaan en contouren herstellen.

 

Liposuctie, Liposculptuur of Liposculpture

Soms is er meer nodig om tot optimale resultaten te komen. Zo zijn bijvoorbeeld bepaalde vetophopingen niet met diëten of sporten weg te krijgen. Mensen kunnen er echter wel last van hebben, fysiek of gevoelsmatig. Dat is niet nodig. Onder plaatselijke verdoving halen onze gespecialiseerde artsen die vervelende plekken definitief weg.

 

Haartransplantatie

Er zijn verschillende technieken ontwikkeld om kaalheid tegen te gaan. Onze artsen behoren tot de top in Europa als het om haartransplantaties gaat. Dr. Rudi de Reys is gespecialiseerd in FUE-haartransplantaties en Dr. Patrick Mwamba voert zowel FUE- als FUT-haartransplantaties uit. We behandelen zowel dames als heren en transplanteren naast hoofdhaar tevens lichaamshaar, baardhaar en wenkbrauwen.

 

Voor/Na-foto’s

Op www.abc-clinic.nl vindt u veel meer voorbeeldfoto’s met resultaten van onze behandelingen. Tevens beschrijven we op onze website uitgebreider wat er zoal mogelijk is. U vindt er bovendien onze prijzen en kunt er een vrijblijvend consultgesprek met onze artsen en chirurgen aanvragen. Elk lichaam is anders, ieder mens is anders. Advies op maat is dus ontzettend belangrijk. Maak gerust gebruik van ons aanbod. Het verplicht u tot niets maar u weet wél waar u aan toe bent na een consult.

 

ABC Clinic

• zeer gespecialiseerd medisch personeel

• persoonlijke benadering

• korte wachttijden

• optimale zorg en nazorg!

• uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

• discrete ligging

• gratis parkeren

Contactgegevens

T. 076 - 5423154
F. 076 - 5493843
E. info@abc-clinic.nl
W. www.abc-clinic.nl 

Gratis brochure aanvragen

Maak (bel)afspraak

Stel uw vraag