Kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde

Kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde

Alizonne ontwikkelt op de persoon afgestemde behandelconcepten op elk gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde.

Stel uw vraag

Bestel brochure(s)

Alizonne

Alizonne, kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde.

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin door de arts mevrouw Claudia I.M. van der Lugt en haar team behandelingen worden uitgevoerd, welke niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt.


In het kader van preventieve geneeskunde biedt Alizonne zeer effectieve behandelplannen voor gewichtscorrectie, suikerziekte, hoge bloeddruk, darmproblematiek, overmatige transpiratie en huidaandoeningen. Middels uitgebreide diagnostische testen worden persoonlijke lifestyle programma’s geschreven, gericht op gezond ouder worden.


In cosmetische geneeskunde biedt de kliniek een zeer breed scala aan niet-chirurgische behandelingen. Voor contourverbetering beschikt de kliniek over technieken als ultrasound, radiofrequentie, huid/bindweefselstimulatie en injectie-lipolyse. Voor het verbeteren van het huidaspect (rimpels, littekens, pigmentatie en overbeharing) heeft Alizonne het meest uitgebreide assortiment moderne technieken van Nederland, zoals CO2-laser, gefractioneerde CO2-laser, gefractioneerde CAP Affirm-laser, diode laser, Nd-Yag-laser, de nieuwste generatie (flits)lichttherapie, LED-lichttherapie, Thermalipo/Thermaclinic radiofrequentie, microdermabrasie, mesotherapie, peeling, injectables, Botox, ultrasound therapie, endermologie en het gebruik van cosmeceuticals (semi-medische huidverzorging).


In het verlengde van de cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een huidverzorgingsprogramma met de productlijnen van MBR (Medical Beauty Research), Dermalogica en Obagi.


Dokter van der Lugt is een ervaren en geregistreerd arts. Zij is lid van vooraanstaande medische organisaties als de European Laser Association, European Society for Laser Aesthetic Surgery, Netzwerk-Lipolyse, Anti-Aging Medical Society en Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, bovendien is zij voorzitter van de Dutch Aesthetic Laser Association. De Alizonne kliniek is aangesloten bij ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Een team van collega-artsen en professioneel opgeleide assistentes staat garant voor de goede verzorging, discretie en vertrouwelijke atmosfeer.


De kliniek heeft twee vestigingen. Alizonne Meijel is gevestigd in een sfeervol verbouwde boerderij in het dorp Meijel, op de grens van Brabant en Limburg. Gelegen midden in het prachtige Peellandschap biedt deze setting u vol op rust, ruimte en privacy. Alizonne Vlijmen is gehuisvest in een villa, gelegen aan de Wolput 39. Deze vestiging is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.


Onze missie

Alizonne ontwikkelt op de persoon afgestemde behandelconcepten op elk gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde, waarin kwaliteit, effectiviteit en flexibiliteit voorop staan. Wij willen comfortabele en realistische behandelingen aanbieden aan iedere in gezondheid, schoonheid en welzijn geïnteresseerde cliënt, zowel in binnen- als buitenland.

Contactgegevens

Alizonne

T: 077 - 320 8383

F: 077 - 320 8382

E: info@alizonne.nl

W: www.alizonne.nl

Alizonne Kliniek Meijel

Molenbaan 35
5768 RT Meijel

Alizonne Kliniek Vlijmen

Wolput 39
5251 CC Vlijmen

Gratis brochure(s) aanvragen

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend een informatieaanvraag doen. De informatie wordt dan zo snel mogelijk via e-mail toegestuurd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

Maak (bel)afspraak

Met dit formulier kunt u een gesprek aanvragen met Alizonne.

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Alizonne.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.