Kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde

Kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde

Alizonne ontwikkelt op de persoon afgestemde behandelconcepten op elk gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde.

Behandelingen

Alizonne

Alizonne, kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde.

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin door de arts mevrouw Claudia I.M. van der Lugt en haar team behandelingen worden uitgevoerd, welke niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt.


In het kader van preventieve geneeskunde biedt Alizonne zeer effectieve behandelplannen voor gewichtscorrectie, suikerziekte, hoge bloeddruk, darmproblematiek, overmatige transpiratie en huidaandoeningen. Middels uitgebreide diagnostische testen worden persoonlijke lifestyle programma’s geschreven, gericht op gezond ouder worden.


In cosmetische geneeskunde biedt de kliniek een zeer breed scala aan niet-chirurgische behandelingen. Voor contourverbetering beschikt de kliniek over technieken als ultrasound, radiofrequentie, huid/bindweefselstimulatie en injectie-lipolyse. Voor het verbeteren van het huidaspect (rimpels, littekens, pigmentatie en overbeharing) heeft Alizonne het meest uitgebreide assortiment moderne technieken van Nederland, zoals CO2-laser, gefractioneerde CO2-laser, gefractioneerde CAP Affirm-laser, diode laser, Nd-Yag-laser, de nieuwste generatie (flits)lichttherapie, LED-lichttherapie, Thermalipo/Thermaclinic radiofrequentie, microdermabrasie, mesotherapie, peeling, injectables, Botox, ultrasound therapie, endermologie en het gebruik van cosmeceuticals (semi-medische huidverzorging).


In het verlengde van de cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een huidverzorgingsprogramma met de productlijnen van MBR (Medical Beauty Research), Dermalogica en Obagi.


Dokter van der Lugt is een ervaren en geregistreerd arts. Zij is lid van vooraanstaande medische organisaties als de European Laser Association, European Society for Laser Aesthetic Surgery, Netzwerk-Lipolyse, Anti-Aging Medical Society en Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, bovendien is zij voorzitter van de Dutch Aesthetic Laser Association. De Alizonne kliniek is aangesloten bij ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Een team van collega-artsen en professioneel opgeleide assistentes staat garant voor de goede verzorging, discretie en vertrouwelijke atmosfeer.


De kliniek heeft twee vestigingen. Alizonne Meijel is gevestigd in een sfeervol verbouwde boerderij in het dorp Meijel, op de grens van Brabant en Limburg. Gelegen midden in het prachtige Peellandschap biedt deze setting u vol op rust, ruimte en privacy. Alizonne Vlijmen is gehuisvest in een villa, gelegen aan de Wolput 39. Deze vestiging is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.


Onze missie

Alizonne ontwikkelt op de persoon afgestemde behandelconcepten op elk gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde, waarin kwaliteit, effectiviteit en flexibiliteit voorop staan. Wij willen comfortabele en realistische behandelingen aanbieden aan iedere in gezondheid, schoonheid en welzijn geïnteresseerde cliënt, zowel in binnen- als buitenland.

Contactgegevens

Alizonne

T: 077 - 320 8383

F: 077 - 320 8382

E: info@alizonne.nl

W: www.alizonne.nl

Alizonne Therapie

Als je gewicht moet verliezen is afvallen onder medische begeleiding echt een must. Je kunt met elk aangeboden dieet programma gewicht verliezen. Alleen vaak wordt er dan een zware last op je lever en nierfuncties gelegd die niet gezond zijn.

De weegschaal geeft alleen het verlies van de totale lichaamsmassa aan. De weegschaal werkt motiverend, beetje eraf is top, beetje erbij is frustrerend. Maar het gaat echt wel wat verder dan een getal op de weegschaal.

Is een minnetje op de weegschaal verlies van vetweefsel, of wordt dit gecompenseerd door water verlies of erger nog je spiermassa? Is een plusje toename van vet en schiet je door in de stress? Wij kijken in de “black box” van je metabolisme.

De Alizonne Therapie garandeert je gewichtsverlies mét behoud van spierweefsel. Als afvallen nodig is wil je juist het vetweefsel verliezen daar waar je het stoort. Dus shaping van je lichaamscontouren. Wij kunnen 2 in 1 doen. Gewichtsverlies door vetvermindering de storende vetophopingen. Dat is contourshaping weight loss.


Over de Alizonne Therapie

Claudia van der Lugt heeft sinds 1997 een concept ontwikkeld gericht op snel en verantwoord afvallen, verbetering van de lichaamscontouren, stabilisatie op het streefgewicht en de optimalisering van de algehele gezondheid. De Alizonne Therapie wordt inmiddels in meer dan 20 (inter)nationale klinieken aangeboden.


Verantwoord afvallen

Wanneer je lichaamsgewicht een BMI (body-mass index, verhouding tussen lengte en gewicht) van 25 overstijgt, is er sprake van overgewicht. Dat kan leiden tot aandoeningen zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid en snellere veroudering.

Dat wil je tegengaan. Afvallen zelf is niet zo moeilijk, maar om gezond en verantwoord je streefgewicht te behouden is lastiger. De Alizonne Therapie helpt je om goed af te vallen en op je streefgewicht te blijven door de volgende technieken:

Een (niet-chirurgische) behandeling van het onderhuidse vetweefsels met ultrasonore trillingen en radiofrequentie behandelingen.

Bindweefselmassages voor een verbeterde doorbloeding van de huid, afvoer van vloeistoffen en vet via je lymfeklieren, inkrimpen van huidverslapping, afbraak van cellulitis en contourverbetering.

Een specialistisch persoonlijk dieet op basis van voedselsupplementen van aminozuren

Regelmatige en no-nonsense 1 op 1 follow up met je behandeld arts


Alizonne Lite!

Naast de Alizonne Therapie hebben we ook Alizonne Lite!. Hier ligt de nadruk vooral op contourverbetering. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die graag enkele kilo’s willen afvallen, maar vooral hun lichaamscontouren willen verbeteren.

Een eenvoudiger en korter programma als de Alizonne Therapie, maar met dezelfde effectiviteit en zorg van onze specialisten.


Alizonne Kids!

Nieuw in de Alizonne Therapie is Alizonne Kids! Veel kinderen kampen met overgewicht wat kan leiden tot vergaande obesitas. Je wilt je kind gezond zien opgroeien en zoekt naar een hulpmiddel. Daarbij is Alizonne Kids! het beste plan. We hebben veel kinderen hiermee behandeld en stellen hen centraal in een 1 op 1 behandeling. Dat werkt het beste en ‘onze” kinderen worden super gemotiveerd omdat het om hen gaat en ze zien het als een gezonde leuke wedstrijd waarin zij als persoon centraal staan.

Gezond en verantwoord afvallen voor kinderen, met verregaande aandacht voor het groeiproces van een kind en persoonlijk advies en hulp bij hun gewichtsverlies: een back-up voor de ouders.


Behandelprocedure

Of je nu kiest voor de Alizonne Therapie, Alizonne Lite! of Alizonne Kids! Ieder behandelplan is persoonlijk. Allereerst gaan we het gesprek aan waarbij we jouw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Daaruit volgt een eerlijk en deskundig advies over de methode die het meest geschikt is. Dat geeft een goede basis voor de invulling van de behandeling met ultrasonore trillingen, radiofrequentie en de bindweefselmassage alsook een persoonlijk dieet – zodat jij op een verantwoorde manier je streefgewicht bereikt en kunt vasthouden met onze hulp.

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="145" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Alizonne.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="52" title="false" description="false"]