Privékliniek in Amsterdam

Privékliniek in Amsterdam

Dr. Pirayesh is plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg en eigenaar van Amsterdam Plastic Surgery (APS), een moderne privékliniek in Amsterdam.

Behandelingen

Amsterdam Plastic Surgery

DR. A. PIRAYESH

Dr. Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van esthetische chirurgie van gezicht, borsten en lichaam. Daarnaast is hij een autoriteit in het toepassen van medische lasers en injectables (botox en fillers), vaak ook om het esthetisch effect van chirurgische ingrepen te vergroten.

Hij is bovendien zeer ervaren in het behandelen van patiënten die kampen met complicaties van cosmetische chirurgie of permanente fillers.


Team

Dr. Pirayesh werkt graag met de besten, en hij heeft zijn team dan ook met grote zorg uitgekozen: ze hebben ruime ervaring en een uitstekende staat van dienst. Daarbij staat discretie vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Met dit super team kunt u erop vertrouwen dat u tijdens uw behandelingen de allerbeste zorg ontvangt.


Happy in uw lijf

Bij APS is ons doel om ervoor te zorgen dat u zich weer helemaal happy in uw lijf voelt.

We willen dat u zich bij ons van het begin tot het einde van uw behandeling veilig en comfortabel voelt. We plannen uw operatie zeer zorgvuldig en dr Pirayesh en zijn team beantwoorden voor en na de operatie al uw vragen en nemen uw eventuele zorgen weg.

Na de operatie zien we erop toe dat u alle ondersteuning krijgt die nodig is voor een voorspoedig herstel en een mooi, natuurlijk eindresultaat.


Een zeer ervaren plastisch chirurg – een rustig gevoel

Het is begrijpelijk als u een beetje ongerust bent, want ook al is het uw eigen keuze: een operatie is toch niet niks. Dan is het fijn om te weten dat u bij dr. Pirayesh in goede handen bent: hij heeft zeer veel ervaring opgedaan met vrijwel alle voorkomende plastisch chirurgische ingrepen en esthetische behandelingen.

Contactgegevens

Amsterdam Plastic Surgery

T: 020 - 577 1277

E: info@amsterdamplasticsurgery.com

W: www.amsterdamplasticsurgery.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Amsterdam Plastic Surgery.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="15" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="143" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Amsterdam Plastic Surgery.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="54" title="false" description="false"]