Armlift

Achtergrondinformatie over armlift

Het teveel aan huid (overtollig vel) van je bovenarm kan chirurgisch verwijderd worden tijdens een armlift. Via een incisie aan de binnenzijde van de arm wordt met een blijvend resultaat overtollig vel en eventueel vet weggehaald.

Overtollige slappe huid aan de binnenzijde van de bovenarmen kan vaak ontstaan na zwangerschap, aanzienlijk gewichtsverlies of omdat de elasticiteit van de huid door ouderdom afneemt.

De structuur van de huid verandert niet door de operatie, maar doordat deze strakker opgespannen wordt, zal het contour van de bovenarm er fraaier uit gaan zien. Wel komen er littekens aan de onderzijde en lopen door tot in de oksels. Deze littekens zijn in het begin opvallend, maar zullen met de tijd vervagen.

Om de genezing van een armlift operatie te bevorderen wordt ook een endermologie behandeling (LPG) geadviseerd. Met endermologie (LPG) kan de huid na de operatie sneller strak en mooier worden gemaakt. Om de huid maximaal voor te bereiden worden meestal voor de ingreep enkele behandelingen gegeven. Drie weken na de ingreep worden de behandelingen weer hervat en deze gaan door tot het maximale resultaat is verkregen.


Laat u informeren over de mogelijkheden. Hieronder vindt u klinieken waar u gratis informatie kunt aanvragen.

Armlift klinieken in Nederland en België

Mediclinic logo

Mediclinic

Locatie: Oud-Heverlee, Aarschot (België)

Lees meer informatie over deze kliniek

ABC Clinic logo

ABC Clinic

Parkkliniek - Park Medisch Centrum logo

Parkkliniek - Park Medisch Centrum Rotterdam

Singelberg Kliniek logo

Singelberg Kliniek

Locatie: Beveren (België)

Lees meer informatie over deze kliniek

Van Canneyt Clinic logo

Van Canneyt Clinic

Kliniek BeauCare logo

Kliniek BeauCare

Locatie: Machelen (België)

Lees meer informatie over deze kliniek