Dé nummer 1 voor een nieuw gebit

Dé nummer 1 voor een nieuw gebit

CDC Complete Tandzorg is dé specialist in het oplossen van complexe gebitsproblemen, ook bij angstige cliënten. Voor ieder probleemgebit is een oplossing.

Behandelingen

CDC Complete Tandzorg

CDC Complete Tandzorg: aandacht voor úw gebit

Heeft u last van een slecht gebit of bent u bang voor de tandarts? Vraagt u zich regelmatig af of een mooi én gezond gebit voor u wel mogelijk is?

Ja, dat is mogelijk. CDC Complete Tandzorg is dé specialist in het oplossen van complexe gebitsproblemen, ook bij angstige cliënten. Dagelijks voeren we ingrijpende gebitsrenovaties uit. Al bijna twintig jaar. Uit ervaring weten wij: voor ieder probleemgebit is een oplossing.

Bent u uw gebitsproblemen helemaal beu? En bent u klaar voor een complete ‘make-over’?


Ons behandelteam

Bij CDC Complete Tandzorg zet een gepassioneerd team van bijna 80 medewerkers zich in voor de best mogelijke service en, het allerbelangrijkste, voor een mooi én gezond gebit.


Onze missie: voor iedereen een gezond én mooi gebit

Een goede gezondheid draagt bij aan persoonlijk geluk. Vanuit die overtuiging leveren wij duurzame tandheelkundige oplossingen aan iedereen. Op het gebied van specialistische tandheelkundige zorg willen wij in Nederland uitgroeien tot de meest toonaangevende kliniek en willen wij een voorbeeldfunctie vervullen binnen de tandzorg.

Wij zien het als onze missie om onze cliënten te voorzien van een duurzaam en esthetisch verantwoord, maar vooral gezond gebit. Onze kennis en jarenlange ervaring in specialistische mondzorg stelt ons in staat de best mogelijke tandzorg, indien gewenst onder narcose, voor iedereen bereikbaar te maken.

Contactgegevens

CDC Complete Tandzorg

T: 0499 - 72 52 36

E: info@cdctandzorg.nl

W: www.cdctandzorg.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door CDC Complete Tandzorg.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="17" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="131" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan CDC Complete Tandzorg.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="57" title="false" description="false"]