Expert in cosmetische ingrepen 

Expert in cosmetische ingrepen

Vertrouwen, expertise en ervaring, daar draait het om bij plastische chirurgie.

Behandelingen

Corpus Plus


28 jaar ervaring in plastische chirurgie

Plastische chirurgie in Antwerpen en Merchtem. Vertrouwen, expertise en ervaring. Daar draait het om bij plastische chirurgie. En dat is wat CorpusPlus in Deurne (Antwerpen) u biedt.


Als plastisch chirurg heb ik meer dan 25 jaar ervaring in esthetische chirurgie.


Dat is meer dan de 10.000 uren die nodig zijn om een expert te vormen. Elke ingreep wordt nog steeds grondig geanalyseerd, voorbereid en op papier gezet voordat ik aan een operatie begin. Alleen zo ben ik optimaal voorbereid en kan de ingreep op een professionele manier verlopen.


Informatie en advies

Informatie en advies zijn de belangrijkste opdrachten van een plastisch chirurg. We maakten en onderhouden deze website dan ook om u de recentste informatie rond estetische of plastische chirurgie te kunnen verstrekken.


Maar het internet alleen is niet voldoende. Een persoonlijk gesprek is nog steeds de hoeksteen van de informatie die ik doorgeef. Een consultatie in de praktijk in Antwerpen geeft u dan ook de tijd om de "onbewuste" informatie te verzamelen, die te maken heeft met eerlijkheid en vertrouwen.


Striktere wetgeving

Er is in België heel wat veranderd in de wetgeving sinds augustus 2011. De bedoeling is dat de behandelingen in plastische chirurgie gebeuren door experten die hiervoor gestudeerd hebben. Het RIZIV-nummer dat eindigt op 210 wijst op een plastisch chirurg. Die hebben er minstens 6 jaar heelkundige vorming op zitten met een specialisatie in plastische heelkunde. (Mijn RIZIV-erkenningsnummer: 1-06058-60-210).


Monica Ziekenhuis in Deurne (Antwerpen)

De ingrepen in plastische chirurgie vinden plaats in het Monica-ziekenhuis in Deurne, bij Antwerpen (België). Dit is een veilige omgeving met competente professionals, waar patiëntenzorg hoog in het vaandel wordt gedragen. Hier passen we alleen de modernste technieken en veiligste methodes toe.

Contactgegevens

Corpus Plus

T: +32 (0)3 320 50 05

E: info@corpusplus.be

W: www.corpusplus.be

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Corpus Plus.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="18" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="136" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Corpus Plus.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="60" title="false" description="false"]