Laserbehandelingen voor gezicht en lichaam

Laserbehandelingen voor gezicht en lichaam

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Behandelingen

Cosmetique Totale

Onze huidtherapeuten behandelen op meer dan 200 locaties in heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van onze hoogwaardige medische behandelmethoden bij hem of haar in de buurt.

Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerdekwaliteisregister paramedici paramedische specialisten. (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34).

Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Om ervoor te zorgen dat we met de beste huidtherapeuten van Nederland werken, volgen onze huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door onze deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Bij Cosmetique Totale wordt u altijd geholpen door HBO geschoolde en nederlands vereniging huidtherapeutenkwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten, zowel telefonisch, per e-mail, via de chat als bij alle behandelingen.


Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed. Wilt u een lijst waar alle zorgverzekeraars en vergoedingen op staan? Klik dan op “vergoedingen ontharen en acne ” Op deze lijst kunt u zien waarop u recht heeft en wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Samenwerkingsverband met Cosmetique Totale

Heeft u een dokterspraktijk, kliniek, huidtherapiepraktijk of een professionele beautysalon en u wilt graag de beste laserbehandelingen en huidtherapiebehandelingen kunnen aanbieden in uw salon/praktijk zonder financiële of medische risico’s? Dan is een samenwerking met Cosmetique Totale de oplossing voor u!

Contactgegevens

HOOFDKANTOOR COSMETIQUE TOTALE
Institute for Health & Laser Therapy

Vlietlaan 44D
1404 CC Bussum
T. 085 902 20 80
E. info@cosmetique-totale.nl
W. www.cosmetique-totale.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Cosmetique Totale.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="19" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="119" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Cosmetique Totale.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="62" title="false" description="false"]