Privékliniek voor plastische en esthetische chirurgie in België

Privékliniek voor plastische en esthetische chirurgie in België

Plastisch en esthetisch chirurg dokter Bart Decoopman is de initiatiefnemer van deze verfrissende en vernieuwende aanpak in de gezondheidszorg. In een ultramoderne en aangename omgeving kunt u terecht voor een waaier aan medische en cosmetische disciplines.

Behandelingen

Cosmipolis Clinic

Welkom in Cosmipolis Clinic te Brugge

Cosmipolis Clinic is een toonaangevende privékliniek in België. Drijvende kracht achter dit project is Dokter Bart Decoopman, vermaard Plastisch en Esthetisch Chirurg, die zich in Amerika verder specialiseerde in de esthetische chirurgie.

De strakke lijnen van het gebouw en het interieur, gekoppeld aan de designelementen, weerspiegelen de kwaliteit van de dokters en hun diensten. De soms wat duffe ziekenhuisomgeving wordt geruild voor een modern en aangenaam kader. De internetposten in de wachtzalen, de kunstwerken, de overvloedige lichtinval doorheen het hele gebouw, de receptiebalie en de inrichting van de dokterspraktijken accentueren het nieuwe concept ‘clinic’.

De aandachtstrekker is een stalen mast die op Expo ‘58 (de wereldtentoonstelling te Brussel) een voorbeeld was van de toenmalige techniek. Vandaag is deze herwerkte ingenieuze structuur het symbool voor de evolutie in de medische wereld.


U verdient al onze aandacht

In Cosmipolis Clinic geniet u een voorkeursbehandeling. Kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Onze chirurgen en het medisch team staan garant voor uw veiligheid en gezondheid.


Ons medisch aanbod

Als multidisciplair centrum biedt Cosmipolis Clinic u een brede waaier van ingrepen en behandelingen. Wij zijn actief in de volgende disciplines:

 • Plastische en Esthetische Chirurgie
 • Laser Clinic & 3D simulatie
 • Gelaat- en Halschirurgie
 • Prothetische en Esthetische Tandheelkunde
 • Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie
 • Flebologie (spataderverwijdering)
 • Gewichtsmanagement
 • BMI-controle (maagverkleining,...)
 • Hairclinic+ (haarchirurgie, haartransplantatie en ingreep tegen haaruitval)
 • Definitieve ontharing
 • Permanente Make-Up
 • Niet-chirurgische huidverbetering en -versteviging
 • (On)gehooRd (oorsuizen, gehoorbescherming)

Alle specialisten beschikken over een individuele praktijkruimte, rond een centraal en volledig uitgerust secretariaat.


Professionaliteit ten top

Onze artsen en paramedici werken binnen een op-en-top professioneel kader. Bestaande uit twee grote en twee kleine operatiezalen, die uitgerust zijn volgens de meest hedendaagse normen, biedt het operatiekwartier de mogelijkheid om zowel onder lokale als onder algemene verdoving ingrepen te verrichten.


Waar gezondheid en comfort elkaar ontmoeten

De dag van de ingreep ontwaakt u in onze ultramoderne recovery-afdeling. Hier geen groepszaal, maar een eigen stekje met flatscreen televisie, achtergrondmuziek en volledige inrichting van medische gassen en monitoring, in alle privacy waar u naar verlangt.

Verkiest u na uw ingreep te ‘recoveren’, desgewenst vergezeld van uw partner, dan kunt u terecht in Cosmipolis Residentie. Hier kunt u onder medische permanentie en in alle comfort van uw ingreep herstellen. Rust, comfort en service zijn hier de sleutelwoorden.

Wenst u uw verblijf toeristisch te verlengen, dan kijken wij voor een charmant hotel in het pittoreske Brugge.


Cosmipolis Clinic: door artsen, voor artsen

Wenst u, als chirurg, deel uit te maken van ons enthousiast team? Dat kan! Op basis van uw eigen behoeften, wordt er een huurovereenkomst opgemaakt, zonder dat u hoeft te investeren. Heeft u interesse om fulltime of op geregelde basis onze infrastructuur en faciliteiten te benutten, neem dan zeker contact op voor een vrijbijvend gesprek. Wij zijn 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 telefonisch bereikbaar.

Cosmipolis Clinic staat voor schoonheid en discretie, een filosofie die onze medewerkers dagelijks in ere houden. Als u uw lichaam aan de beste zorgen wil toevertrouwen en u wil dit doen in een omgeving die kwaliteit en schoonheid combineert, dan kiest u beslist voor Cosmipolis Clinic.

Contactgegevens

Cosmipolis Clinic

T: +32 (0)50 44 33 44

F: +32 (0)50 44 33 69

E: info@cosmipolis.be

W: www.cosmipolis.be

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Cosmipolis Clinic.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="20" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="138" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Cosmipolis Clinic.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="64" title="false" description="false"]