Welkom bij Da Vinci Clinic

Welkom bij Da Vinci Clinic

Behandelcentrum in hyperbargespecialiseerd in de modernste behandelingen op het gebied van dermatologie en plastische/esthetische chirurgie.

Behandelingen

Da Vinci Clinic

Al meer dan 10 jaar is het onze missie om u de nieuwste technieken en de meest succesvolle cosmetische behandelingen aan te bieden.

Problemen met uw huidconditie, anti- aging behandelingen, afslankprocedures,... Onze patiënten willen natuurlijk ogende resultaten en dit is waar Da Vinci Clinic in gespecialiseerd is.

Met een team van dermatologen en een plastisch chirurg die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied, gecombineerd met de beste technologie en uitstekende patiëntenzorg, kunt u zich verwachten aan mooie resultaten uitgevoerd op een veilige manier.

Sinds 7 november 2013 zijn we lid van de Belgian Society for Private Clinics. Het BSPC keurmerk bevat de meest essentiële criteria waaraan een privekliniek moet voldoen om de veiligheid van de patiënt te garanderen.


Filosofie

Da Vinci Clinic wenst een "Centrum van Uitmuntendheid" te zijn voor ambulante behandelingen op het gebied van:

  • dermatologie
  • esthetische chirurgie
  • esthetische geneeskunde
  • lasertherapie

De kliniek is gespecialiseerd in de modernste behandelingen op het gebied van dermatologie en plastische/esthetische chirurgie.

Innovatie wordt gekoppeld aan een streven naar kwaliteit en veiligheid door ervaren medisch specialisten.

Het aanbod van procedures omvat de nieuwste technieken op het gebied van borstcorrectie (vergroting/lifting), ooglidcorrectie, facelift/minilift, spataders, liposculptuur... alsook laserbehandelingen voor huidverjonging, couperose,...

Binnen een modern pand gelegen in de bosrijke omgeving van Turnhout wordt persoonlijke aandacht van een privékliniek gecombineerd met vakkundige medisch medisch gespecialiseerde zorg.

Ons Team

Ons team van artsen, verpleegkundigen, schoonheidsspecialisten en secretaresses staan bijna 60 uur per week ter uwer beschikking. Ons enthousiasme en gedrevenheid om de patiënt zo goed mogelijk te dienen is gestoeld op een ruime deskundigheid en brede ervaring. Dit waarborgt een multidisciplinaire aanpak en de mogelijkheid tot een “totaal-behandeling”, volledig naar de wensen van de patiënt.

Contactgegevens

Da Vinci Clinic

T: +32 14 61 06 13

F: +32 14 61 06 14

E: info@davinciclinic.be

W: www.davinciclinic.be

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Da Vinci Clinic.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="26" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="147" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Da Vinci Clinic.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="68" title="false" description="false"]