De kliniek voor haarfollikel (FUE) implantatie

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies en evaluatie. Vele bekende en minder bekende Nederlanders zijn u voorgegaan en genieten van een vollere haardos.

Behandelingen

DHI Amsterdam is onderdeel van Amsterdam Plastic Surgery. Dr. Ali Pirayesh en zijn team streven ernaar om u de hoogste kwaliteit van zorg te bieden met aandacht voor u als persoon in een aangename en sfeervolle omgeving. Omdat wij weten dat kaalheid als een probleem ervaren kan worden, soms zelf een moeilijk te accepteren probleem, zullen wij naar u luisteren en zullen wij u zo goed en eerlijk mogelijk adviseren.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies en evaluatie. Vele bekende en minder bekende Nederlanders zijn u voorgegaan en genieten van een vollere haardos.


TEAM DHI AMSTERDAM

Ons team bestaat uit experts die ernaar streven om u als een individu te zien en behandelen met de nodige zorg en aandacht voor uw wensen.

Via een strikte selectie procedure worden artsen opgeleid tot DHI Specialist en kunnen zij na 5 jaar Ervaring DHI MASTER SURGEON worden. DHI Amsterdam maakt uitsluitend gebruik van DHI MASTER SURGEONS die geselecteerd zijn door Dr Ali Pirayesh, plastisch chirurg.

De DHI Total Care System oftewel het systeem van standaardisatie van behandeling geeft de mogelijkheid aan artsen om een opleiding te volgen aan de prestigieuze DHI Academy te Londen waar zij zich het vak eigen kunnen maken.

Dit zorgt ervoor dat elke DHI arts over de hele wereld de stappen van het proces betreft de haartransplantatie DHI kan toepassen. Vervolgens dienen zij elk jaar opnieuw gecertificeerd te worden om zo te bewijzen dat zij de nieuwste ontwikkelingen kennen en kunnen toepassen. Zo wordt de kwaliteit in elk land gegarandeerd. U profiteert van een beproefde en gepatenteerde methode van topkwaliteit in onder andere de volgende Centra Amsterdam, Athene, Rome, Londen, Parijs of zelfs New Delhi bevindt.


DHI METHODE

Innovatie en onderzoek op het gebied van haartransplantatie of haar implantatie.


DEFINITIE VAN DE METHODE VAN DHI

Innovatie en onderzoek 

DHI bestaat sinds 1970, maar in 2008 is de meest innovatieve techniek ontstaan en sindsdien verder ontwikkeld. Bovendien hebben 44 jaar van onderzoek en scholing bijgedragen aan de resultaten die wij u aanbieden.

Met meer dan 50 klinieken op 4 continenten, biedt DHI u een natuurlijke haartransplantatie met een zo groot mogelijke dichtheid, zonder pijn en zonder littekens.

Verregaande specialisatie en onderzoek heeft ons in staat gesteld om zeer grote hoeveelheden haarfollikels ( meer dan 6000 haren) in 2 dagen te verplaatsen om een zo groot mogelijke dichtheid en natuurlijke contour van uw haar te verkrijgen.Met de traditionele methoden is dit alleen mogelijk indien de sessies verspreidt zijn over meerdere maanden of zelfs meerdere jaren.

Op grond van onze recente innovaties en onderzoeken, hebben wij gekozen om hypothermosol te gebruiken als vervanging van de fysiologische zoutoplossing die gebruikelijk is bij haartransplantaties. DHI behoort tot slechts enkele aanbieders van haartransplantatie die gekozen heeft om deze methode toe te passen en ondanks het feit dat deze methode erg prijzig is, beïnvloedt dit niet de tarieven voor behandeling. Deze oplossing, die meestal gebruikt wordt voor de transplantatie van organen, zorgt ervoor dat de haarfollikels optimaal kunnen worden bewaard en dus ook de grootste kans hebben om na verplaatsing gezond te blijven groeien.


HET VERSCHIL TUSSEN DHI EN ANDERE aanbieders van haartransplantatie

De FUT ( Follicular Unit Transplantation) : de verouderde en goedkope methode waarbij een reep huid met haar uit het achterhoofd wordt gesneden. Een grote verspilling van haarfollikels, pijnlijke ontsierende littekens zijn vaak het gevolg
De FUE ( Follicular Unit Extraction) : de modernere methode die bij vele centra hedendaags wordt aangeboden; “hierbij worden haarfollikels met een mesje losgemaakt en met een pincet verwijderd. Op de plaats van implantatie wordt opnieuw een gaatje gemaakt waarbij de follikels in het gaatje worden geduwd met een pincet. Hoewel deze methode minder traumatisch is dan de FUT methode wordt er nog steeds gesneden met een mesje en de haarfollikel wordt gemanipuleerd en geknepen met een pincet.

Bij DHI zorgen veel aspecten voor het verschil. Een nagenoeg pijnloze methode van verdoving zorgt ervoor dat de haarfollikels al wat losser zijn. Deze worden met behulp van een daartoe speciaal ontwikkeld micro-instrument geoogst. Dit gaat met een dusdanige precisie dat de haarwortel onbeschadigd wordt verwijderd en omliggende weefsel en haren niet worden verstoord. Dit is uitermate belangrijk voor herstel en voor latere eventuele transplantaties. Hierna kan de haarfollikel na inspectie met behulp van de DHI implanter worden geplaatst op de uitgekozen plaats. De DHI implanter maakt het mogelijk om een haarfollikel met uiterste precisie te implanteren onder de juiste hoek en met de juiste diepte.
Dit alles maakt onze methode uniek waarbij wetenschap, een artistiek oog en veiligheid een samenspel moeten vormen om een zo goed en natuurlijk mogelijk resultaat te garanderen , keer op keer.


Voordelen op een rij

  • Wij gebruiken instrumenten met extreme precisie ontwikkeld voor DHI.
  •  De ingreep wordt uitgevoerd door ARTSEN ( dus niet assistenten) met minstens 5 jaar ervaring met haartransplantatie volgens de DHI methode.
  • Wij kunnen een grote zone implanteren in een sessie, wij hebben de capaciteit om tot 10 000 haren te plaatsen in slechts een sessie.
  • Onze methode maakt een snelle haargroei mogelijk. Deze is in de eerste weken al zichtbaar.

  1. Wij snijden geen repen huid weg uit uw achterhoofd
  2. Wij gebruiken geen mesjes
  3. Assistenten voeren de ingreep NIET uit , alleen gespecialiseerde haarrestoratie ARTSEN van DHI met minstens 5 jaar ervaring komen aan uw hoofd!
  4. DHI is nagenoeg pijnloos en zonder littekens
  5. Sneller en stabielere groei in tegenstelling tot de traditionele FUT&FUE

Bij meerdere haren in een follikel hebben wij liever, in tegenstelling tot andere technieken , dat je ze niet knipt om de haarfollikels niet te beschadigen. De de opnieuw gegroeide haar is veel dikker, de haren zijn gezonder en de hoeveelheid dat u wordt medegedeeld stemt ook echt overeen met de hoeveelheid haren ( 3 haarfollikels stemt niet overeen met een haarfollikel dat drie keer is ingeknipt). De zogenaamde “kloning” methode waarbij slechts een gedeelte van de haarfollikel wordt geoogst is wetenschappelijk ongefundeerd en resulteert in verzwakking van zowel de haarfollikel op het donor gebied en op het geïmplanteerde zone.

Onze DHI MASTER HAIR SURGEONS geven NOOIT de behandeling door aan een verpleegster. De artsen behandelen de patiënten zelf om een optimaal resultaat en precisie te garanderen van begin tot einde. Alleen haarrestoratie artsen met kennis en ervaring kunnen een top resultaat garanderen waarnaar wij altijd streven.

DHI Nederland

T: 020 - 577 12 77

E: info@dhinederland.nl

W: www.dhinederland.nl

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door DHI Amsterdam.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="27" title="false" description="false"]

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="127" title="false" description="false"]

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan DHI Amsterdam.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="70" title="false" description="false"]