Plastisch Chirurg Dr. van der Weij

Dr. van der Weij voert vrijwel het hele palet van de esthetische ingrepen uit. De borstvergroting, de neuscorrectie en de facelift behoren tot zijn top 3.

Behandelingen


Plastisch chirurg

Ik ben zorgvuldig en nauwkeurig terwijl het verlangen om mijn cliënt goed te informeren voorop staat. Ik ben altijd op zoek naar de beste oplossingen voor mijn patiënten en ik ben creatief in de mogelijkheden. Ervaar mijn ervaring!


Waarom Dr. van der Weij?

Als u een plastisch chirurg zoekt, is het belangrijk om in uw keuze met een aantal dingen rekening te houden. We zetten ze voor u op een rij.


Ervaring

Het is belangrijk dat de behandeling die u wenst wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg met gedegen ervaring op dit gebied. Ga dus na hoe lang de chirurg actief werkzaam is als plastisch chirurg én als esthetisch plastisch chirurg. Dit zijn twee verschillende aandachtsgebieden. Vraag ook hoe vaak hij de behandeling al heeft uitgevoerd die u wenst en hoeveel complicaties hij daarbij heeft gehad.

Dr Leo Peter van der Weij is twintig jaar plastisch chirurg en is sinds vijftien jaar full-time actief als esthetisch plastisch chirurg.


Focus en Commitment

De markt voor esthetische plastische chirurgie groeit. Dit maakt het aantrekkelijk voor plastisch chirurgen om de esthetische plastische chirurgie “erbij” te doen naast een reguliere praktijk in een ziekenhuis.

Dit is niet de keuze van dr van der Weij. Hij heeft er vijftien jaar geleden bewust voor gekozen om zich volledig te richten op de esthetische plastische chirurgie. Elke vorm van nascholing die hij doet – of het nu om een congres gaat of het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur – is gericht op esthetische chirurgie. Zo weet u zeker dat u te maken hebt met een behandelaar die ervaren, up to date en goed geïnformeerd is op het gebied van esthetische chirurgie.

Esthetische plastische chirurgie is voor Dr van Weij niet gewoon werk, het is zijn passie. Hij is van mening dat u als patient deze commitment verdient.


Passie

Als u esthetische chirurgie overweegt, zult u een aantal vragen hebben. Dan wilt u bijvoorbeeld weten hoe goed de chirurg van uw keuze is opgeleid in de procedure die u overweegt. U wilt dan zeker weten dat hij hierin echt de vaardigheid heeft die hij zegt te hebben. Is esthetische plastische chirurgie zijn exclusieve focus, of is dit slechts een nevenactiviteit voor hem?

Voor Dr van der Weij is esthetische plastische chirurgie een passie. Daarom opereert hij al vijftien jaar fulltime uitsluitend cliënten die esthetisch plastische chirurgie wensen. Dit geeft hem een schat aan ervaring op het gebied van de behandeling die u wenst. Elke behandeling is voor hem weer een nieuwe uitdaging. En de passie die hij hiervoor heeft, zult u merken tijden het consult en zien aan het eindresultaat.


Veilig

Dr van der Weij werkt voor alle esthetische chirurgische behandelingen in hoogstgekwalificeerde operatiekamers die voldoen aan de strengste hygiëne-eisen. De OK-faciliteit van het Boerhaave Medisch centrum voldoet aan strenge certificatie-eisen. Sommige behandelingen, zoals een face/halslift of buikwandcorrectie, vereisen een overnachting om te waken over uw veiligheid.


Comfortabel

Uw uiterlijke verschijning is u veel waard, maar esthetische ingrepen zijn hoe dan ook kostbaar. U mag dus eisen stellen aan de chirurg die u behandelt. Hij moet volledig antwoord kunnen geven op uw vragen. En u moet het vertrouwen krijgen dat hij de juiste persoon is om de ingreep uit te voeren. Daarom is het van groot belang dat u het consult aangaat bij de chirurg die u opereert en dus niet een consulente of een andere arts.

Dr. van der Weij

T: 020 - 3050030

E: info@beautiful.nl

W: www.beautiful.nl

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Dr. Van der Weij.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="30" title="false" description="false"]

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="123" title="false" description="false"]

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Dr. Van der Weij.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="71" title="false" description="false"]