Privékliniek esthetische geneeskunde en cosmetische chirurgie

Esthea kliniek is een privékliniek bestemd voor esthetische chirurgie, esthetische geneeskunde en esthetische tandheelkunde.

Behandelingen

Esthea kliniek is een privékliniek bestemd voor esthetische chirurgie, esthetische geneeskunde en esthetische tandheelkunde. Ons medisch-chirurgisch team onderscheidt zich door haar ervaring, haar bekwaamheid en door de kwaliteit van de vooropgestelde behandelingen en begeleidt U voor, tijdens en na uw ingreep.


Voor elke behandeling stellen onze esthetische specialisten en chirurgen U de meest doeltreffende, zachtste en meest aangepaste behandelingen voor tegen zeer correcte prijzen. Zware ingrepen worden zoveel mogelijk vermeden.


Botox en andere opvultechnieken hebben al verschillende jaren liftings kunnen uitstellen of zelfs kunnen vervangen. Nieuwe technieken zoals carboxytherapie kunnen een liposuctie voor kleine vetophopingen vervangen. De carboxytherapie is ook zeer doeltreffend voor de behandeling van striemen, cellulitis en huidverslapping.

In sommige gevallen is de esthetische chirurgie de beste oplossing. Ook hier stellen wij u de minst traumatische behandelingen voor. Vele ingrepen kunnen dus gedaan worden onder lokale anesthesie, met soms een (lichte) verdoving.


Onze plastische chirurgen

Onze gediplomeerde plastische chirurgen zijn erkend door de Nationale Orde de Geneesheren. Ze werken in een modern operatiekwartier dat beantwoordt aan alle veiligheidsnormen. Onze doktoren en tandartsen zijn eveneens erkend door de Orde en zijn gespecialiseerd in esthetische geneeskunde, anti-aging geneeskunde, voedingsgeneeskunde of esthetische tandheelkunde .


Al onze behandelingen worden gedaan in een eendagskliniek. U kan, indien u het wenst of indien u van ver komt, logeren in een nabij gelegen hotel onder toezicht van ons medisch personeel.


Route

De kliniek is gelegen in Alleur (Luik) en is gemakkelijk te bereiken langs de snelweg E40, afrit 32 (tegenover de Makro). Een grote parkeergarage staat tot uw beschikking. De nabijheid van de vlieghaven van Bierset en het treinstation Guillemins vergemakkelijkt de toegang voor personen die van ver komen.

Esthea Clinic

T: +32 4 246 74 74

E: info@estheaclinic.com 

W: www.estheaclinic.com

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Esthea Clinic.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="37" title="false" description="false"]

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="152" title="false" description="false"]

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Esthea Clinic.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="75" title="false" description="false"]