eMatrix, de natuurlijke vervanger voor injectables

De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakking behandeling. De eMatrix is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden.

De eMatrix behandeling

Stelt u zich eens voor dat er een behandeling is, waarmee u fijne rimpeltjes kunt behandelen. Een behandeling, die ook acne littekens en zonbeschadiging aanpakt, de textuur van de huid verbeterd en waarmee tegelijkertijd de huid wordt verstrakt. De eMatrix doet dit allemaal in een comfortabele behandeling van 30 minuten en dat zonder herstelperiode!

De eMatrix behandeling maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na twee behandelingen al veel jonger, vitaler en strakker. De eMatrix technologie wordt onder andere toegepast op de behandeling van:
• pigmentvlekken
• rimpels
• grove poriën
• ouderdomsvlekken
• acne littekens
• couperose

De eMatrix behandeling kent in tegenstelling tot andere methoden (zoals de fractional laser en CO2 laser), geen vervelende herstelperiodes. Dit komt omdat de eMatrix alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF). Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. ‘s Ochtends neemt u een eMatrix behandeling en ’s avonds mag u uw make-up al weer op. Wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. De eMatrix behandeling wordt door vooraanstaande dermatologen de medische doorbraak op het gebied van huiverbetering en huidverstrakking genoemd. Bovendien is het de eerste technologie waarmee voor het eerst ook de donkere huid behandeld kan worden!

Cosmetique Totale is sinds de introductie van de eMatrix een ware pionier te noemen. Door hun jaren lange ervaring, weten onze HBO-geschoolde en BIG gerigistreerde huidtherapeuten de eMatrix behandeling als geen ander toe te passen. Bovendien heeft Cosmetique Totale 65 behandellocaties door het hele land, zodat u nooit ver hoeft te reizen!

Nieuwsgierig geworden

Wilt u meer informatie? Dat kan via een gratis consult bij één van onze huidtherapeuten. Bel 0172 - 782419

Bijdrage van: Cosmetique Totale bij Cosmetique Totale
Reactie plaatsen