Fraxel Dual Laserbehandeling

[caption id="attachment_206067" align="alignnone" width="300"] dr. B. Heykants bij Da Vinci Clinic[/caption]

De Fraxel Dual laserbehandeling is een uniek lasersysteem dat twee behandelmethodes combineert. De laser gaat tot diep in de huid om rimpels en acne-littekens aan te pakken. De Dual is ook zeer effectief voor bruine vlekken en overtollig pigment. Oude en beschadigde cellen worden vervangen door een frisse en gezonde huid.

Verloop van de behandeling

De huid wordt verdoofd met een gel. Indien gewenst kunt u een pijnstillend of relaxerend tabletje innemen. Na de behandeling wordt een kalmerende crème aangebracht. De behandeling duurt meestal 30 minuten.

Indicaties

• Schade door de zon
• Pigmentvlekken
• Bepaalde gevallen van melasma (zwangerschapsmasker)
• Acnélittekens en chirurgische littekens
• Verbeteren van huidtextuur en huidteint

Zowel gelaat, hals, decolleté, borst, armen, benen, rug als handen komen in aanmerking voor deze behandeling. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Herstel

Na de behandeling kan de huid lichtjes rood en gezwollen zijn, vergelijkbaar met zonnebrand. Meestal verdwijnt dit binnen 24 uur. Uw huid krijgt dan een gebronsde teint die drie tot veertien dagen aan zal houden. Hierna zal de huid geleidelijk afschilferen. Wij raden u aan om tot drie maanden direct zonlicht te vermijden en de huid altijd te beschermen met een hoge beschermingsfactor.

De kans op bijwerkingen is bij deze techniek verwaarloosbaar.

Aantal vereiste behandelingen

Het resultaat is onmiddelijk zichtbaar. Direct na de behandeling voelt uw huid zachter en gladder en vertoont een egalere teint. Uw huid zal 3 tot 6 maanden na de behandeling nog steeds verbeteren. Het gewenste resultaat wordt meestal bereikt na meerdere behandelingen.

Bijdrage van: dr. B. Heykants bij Da Vinci Clinic
Reactie plaatsen