Kliniek voor plastische chirurgie

Kliniek voor plastische chirurgie

Kliniek Veldhoven is dé kliniek voor al uw plastische en esthetische behandelingen.

Behandelingen

Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven voor plastische chirurgie en dermatologische behandelingen

Kliniek Veldhoven is dé kliniek voor al uw plastische en esthetische behandelingen. Een lichaamscorrectie ondergaat u niet elke dag. Kliniek Veldhoven biedt u daarom een vrijblijvend en uitgebreid informatiegesprek aan.

Dit informatiegesprek wordt gevoerd door o.a. een plastisch chirurg die aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). Wij geven u in onze kliniek een objectief advies. Na het eerste kennismakingsgesprek weet u ook meteen waar u financieel aan toe bent.

Bij Kliniek Veldhoven zijn specialisten werkzaam die hun sporen op het gebied van plastische en esthetische chirurgie ruim hebben verdiend. Met een team van totaal 26 medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar. In een kliniek waar mensen hun zorg voor het uiterlijk aan anderen toevertrouwen is het van belang dat veiligheid en hoge kwaliteit gegarandeerd zijn.

De behandelingen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of onder algehele narcose. U merkt niets van de behandeling en u mag na de behandeling weer direct naar huis. Wij staan 24 uur per dag (telefonisch) voor u klaar. Ook in de nachtelijke uren. Soms is het verstandig om te blijven overnachten in één van de hotels in de buurt. Het team van Kliniek Veldhoven begeleidt u met veel vertrouwen.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat plastische en esthetische ingrepen vaak als spannend worden beschouwd en met hoge verwachtingen gepaard gaan. Goed overleg is daarom noodzakelijk. Wij nemen in een vertrouwde sfeer uw spanning weg en streven er naar aan al uw verwachtingen te voldoen.

Wij hanteren voor alle behandelingen de leeftijdsrichtlijnen van de NVPC. Dit houdt in dat wij personen jonger dan 18 jaar niet opereren.Kliniek Veldhoven behandelt jaarlijks ruim 3000 cliënten. Met ons werk willen we positief bijdragen aan de levenskwaliteit van onze cliënten.


Eerlijk informeren

In de media is ons vak een veelbesproken onderwerp. En vrijwel iedereen heeft er een mening over. Helaas is het beeld dat de meeste mensen hebben niet realistisch. Bij het grote publiek leven veel misverstanden over plastische chirurgie. Daarom richten we onze communicatie op het informeren van geïnteresseerden. Dat begint hier op de website: bij elke behandeling beschrijven we het doel, de techniek en de risico’s.


Altijd een persoonlijk consult

Bij elke behandeling spelen individuele aspecten een rol. Dat maakt een persoonlijk gesprek in de oriëntatiefase essentieel. We nodigen alle geïnteresseerden uit voor een persoonlijk consult. Tijdens dit consult bespreekt u uw wensen en beweegredenen met de specialist die de desbetreffende behandeling uitvoert. U krijgt zo een realistisch en volledig beeld van de ingreep, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Veiligheid en kwaliteit

Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-keurmerk. Onafhankelijke specialisten van KIWA controleren regelmatig op naleving van de kwaliteitseisen. Hierbij toetsen zij onder meer het medisch personeel, de apparatuur, nazorg en klanttevredenheid. Wat betreft operaties volgen we de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). We voeren alleen behandelingen uit met een acceptabel risico. Om snel te kunnen reageren op eventuele complicaties, houden we altijd een arts stand-by – ook in de nachtelijke uren.


Geen overeenkomsten met zorgverzekeraars

Kliniek Veldhoven is een privékliniek. De kliniek heeft geen overeenkomsten met zorgverzekeraars, u dient uw behandeling dan ook zelf te betalen.

Contactgegevens

Kliniek Veldhoven

T: 040 - 295 42 43

E: info@kliniekveldhoven.nl

W: www.kliniekveldhoven.nl

Ervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Borstvergroting

Ben op consult geweest bij Dokter Koeijers voor een borstvergroting. Het voelde gelijk heel goed. Duidelijke uitleg en wat het resultaat zou zijn. Gelijk doorslaggevend. 9 januari geopereerd door Dokter Koeijers. Hij laat je heel erg op je gemak voelen. Bij hem ben je in goede handen. Het resultaat daar ben ik heel gelukkig mee. De arts , het personeel vd kliniek krijgen van mij een dikke pluim. Iedereen is aardig en heel professioneel. Ik kan deze kliniek iedereen aanraden!!!

Daniëlle

 • PicoWay

  Ik ben momenteel in behandeling bij deze kliniek en ik ben blij hier naartoe te zijn gegaan. Mijn behandelaar is ontzettend aardig en begripvol. Ik heb nu twee sessies gehad en ik zie al een beetje resultaat, er zal echter nog een lange weg te gaan zijn maar ik weet dat ik hier op de goede plek zit voor mijn behandelingen!

  Chantal

 • Bovenooglidcorrectie

  Twee weken geleden een bovenooglidcorrectie ondergaan. Het ontvangst was fijn , geen ziekenhuis gevoel.De zingende dokter Koeijders was ook erg attent.

  De eerste week erg dikke en blauwe ogen gehad. Na dat de hechtingen er uitgehaald waren (wat niets voorstelde) ging het snel. Morgen twee weken geleden en het blauwe en dikke is al voor een groot gedeelte weg. Alles bij elkaar valt het reuze mee en hopelijk met een goed resultaat.

  Ellie

 • Ooglidcorrectie

  Supervriendelijk en professioneel! Goede voorlichting tijdens de intake, kennismaking met de behandelend arts. Ik was heel zenuwachtig, maar ze stellen je zo op je gemak, dat de zenuwen als sneeuw voor de zon verdwenen. De ingreep is pijnloos en vlot verlopen, stap voor stap word verteld wat ze gaan doen. Na de behandeling word er meteen gekoeld en krijg je nog een kopje thee in een relaxfauteuil. Er is dus echt tijd voor je, je bent geen nummer. Mocht ik nog een keer een ingreep willen doen, ga ik zeker terug! Ik raad deze kliniek iedereen aan.

  Danielle

 • Prijzen

  Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

  Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

  [gravityform id="132" title="false" description="false"]

  Stel uw vraag

  Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Kliniek Veldhoven.

  Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

  [gravityform id="85" title="false" description="false"]