Dé specialist in Cosmetische Tandheelkunde

Dé specialist in Cosmetische Tandheelkunde

Behandelingen

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid

Onze Kliniek is gevestigd in het pand ´Museumkwartier´in het hartje van Amsterdam Zuid, vlak bij de Roelof Hartstraat en de van Baerlestraat.


Er zijn in totaal 14 behandelkamers, waarin tandartsen, mondhygiënisten en tandarts specialisten werkzaam zijn. De wachtkamer is tevens in gebruik als galerie. Diverse kunstenaars stellen hier steeds wisselende werken ten toon. Ons tandtechnisch laboratorium is gespecialiseerd in het vervaardigen van volledig keramische restauraties. Hier vindt een groot deel van de afwerking van de (front-) restauraties plaats waar u als patiënt bij bent.


Filosofie

Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat tanden en kiezen niet alleen op een duurzame en voorspelbare manier gerestaureerd worden, maar er ook esthetisch fraai uitzien. Dankzij moderne technieken, zoals met behulp van volledig keramische restauraties, is er erg veel mogelijk op dit gebied en kunnen uw tanden schitteren!


Wij zijn gespecialiseerd in gebitsrenovaties, cosmetische tandheelkunde, implantologie en endodontologie. Ook behandelen wij veel angstige patienten die lang niet bij een tandarts zijn geweest. Velen van hen komen er achter dat tandheelkunde eigenlijk helemaal niet vervelend hoeft te zijn maar juist iets moois kan opleveren: een gezond gebit met een stralende lach!


Natuurlijk bent u ook voor periodieke gebitscontroles en mondhygiene behandelingen van harte welkom.


De situatie in uw gebit is bepalend wat betreft de mogelijkheden deze behandelingen uit te voeren. Vandaar dat een intake gesprek waarin een individueel behandelplan wordt gemaakt een eerste stap op weg naar een mooi en gezond gebit is.

Contactgegevens

Kliniek voor Esthetische Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid

T: 020 - 662 3914

E: info@kctamsterdamzuid.nl

W: www.kctamsterdamzuid.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="44" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="142" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="82" title="false" description="false"]