Waar subtiliteit een verschil maakt

Kliniek voor esthetische geneeskunde

Onze kliniek in Amsterdam is “state of the art”

Onze expertise richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat, hals, decolleté en de handen. Centraal staat de behandeling van veroudering, gekenmerkt door een doffe, droge huid met grove poriën, huidverslapping, rimpels en volume verlies.

Ook heeft de kliniek specifieke kennis en ervaring in de behandeling van littekens, striae, pigmentvlekken, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Om het overzicht compleet te maken, noemen wij onze gespecialiseerde behandelingen van acne, couperose en rosacea.

Het is onze filosofie dat we met een subtiele ingreep toch een verschil kunnen maken. Met behoud van uw specifieke gelaatstrekken. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. U krijgt van ons een eerlijk advies en zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat.

In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op. Wij zijn een expertise centrum op het gebied van IPL-OPL, fractionele laserbehandelingen en het gebruik van ZO Skin Health en ZO Medical van Zein Obagi. Indien gewenst, maken wij ook gebruik van botox en fillers.

Contactgegevens

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde

T: +31 (0)20 30 32 890

E: info@kveg.nl

W: www.kveg.nl

Gratis brochure aanvragen

Maak (bel)afspraak

Stel uw vraag