Waar subtiliteit een verschil maakt

Waar subtiliteit een verschil maakt

Kliniek voor esthetische geneeskunde richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat, hals, decolleté en de handen.

Stel een vraag

Bestel brochure(s)

Kliniek voor esthetische geneeskunde

Onze kliniek in Amsterdam is “state of the art”

Centraal staat de behandeling van veroudering, gekenmerkt door een doffe, droge huid met grove poriën, huidverslapping, rimpels en volume verlies.

Ook heeft de kliniek specifieke kennis en ervaring in de behandeling van littekens, striae, pigmentvlekken, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Om het overzicht compleet te maken, noemen wij onze gespecialiseerde behandelingen van acne, couperose en rosacea.

Het is onze filosofie dat we met een subtiele ingreep toch een verschil kunnen maken. Met behoud van uw specifieke gelaatstrekken. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. U krijgt van ons een eerlijk advies en zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat.

In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op. Wij zijn een expertise centrum op het gebied van IPL-OPL, fractionele laserbehandelingen en het gebruik van ZO Skin Health en ZO Medical van Zein Obagi. Indien gewenst, maken wij ook gebruik van botox en fillers.

Contactgegevens

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde

T: +31 (0)20 30 32 890

E: info@kveg.nl

W: www.kveg.nl

Gratis brochure aanvragen

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend een informatieaanvraag doen. De informatie wordt dan zo snel mogelijk via e-mail toegestuurd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

Maak (bel)afspraak

Met dit formulier kunt u een gesprek aanvragen met Kliniek voor esthetische geneeskunde. 

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Kliniek voor esthetische geneeskunde.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.