Waar subtiliteit een verschil maakt

Waar subtiliteit een verschil maakt

Kliniek voor esthetische geneeskunde richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat, hals, decolleté en de handen.

Behandelingen

Kliniek voor esthetische geneeskunde

Onze kliniek in Amsterdam is “state of the art”

Centraal staat de behandeling van veroudering, gekenmerkt door een doffe, droge huid met grove poriën, huidverslapping, rimpels en volume verlies.

Ook heeft de kliniek specifieke kennis en ervaring in de behandeling van littekens, striae, pigmentvlekken, zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Om het overzicht compleet te maken, noemen wij onze gespecialiseerde behandelingen van acne, couperose en rosacea.

Het is onze filosofie dat we met een subtiele ingreep toch een verschil kunnen maken. Met behoud van uw specifieke gelaatstrekken. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. U krijgt van ons een eerlijk advies en zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat.

In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op. Wij zijn een expertise centrum op het gebied van IPL-OPL, fractionele laserbehandelingen en het gebruik van ZO Skin Health en ZO Medical van Zein Obagi. Indien gewenst, maken wij ook gebruik van botox en fillers.

Behandelingsmogelijkheden kliniek

Wij werken alleen met de beste producten, materialen en behandeltechnieken. Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren deze pas in, nadat effectiviteit, doelmatigheid maar bovenal veiligheid ondubbelzinnig vast staan. Om die reden werken wij alleen met tijdelijkefillers met een zo optimaal mogelijk levensduur. Ook onze botuline toxine-A (botox) is van gegarandeerde kwaliteit.

Het gebruik van Obagi huidproducten valt dan ook geheel binnen onze filosofie. Of het nu om het tegen gaan van veroudering gaat of het behandelen van bijvoorbeeld rosacea of acne. Alle Obagi producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Elk van hen heeft zijn klinisch effect niet alleen in (onafhankelijke) studies, maar ook in de dagelijkse praktijk bewezen, al 20 jaar. Complementair zijn de Obagi MediSpa behandelingen uitgevoerd in de kliniek.

Wij hebben een Palomar Icon voor IPL-OPL, fractionele laserbehandeling en diep-infrarood behandelingen. In de Benelux zijn wij de eerste met dit zeer innovatieve platform en daar zijn wij trots op. Doordat de handstukken door een saffier gekoeld worden, zijn de behandelingen niet alleen erg veilig, maar ook veel minder pijnlijk. Dit platform stelt ons in staat pigmentvlekjes, vaatjes, overmatige beharing, rimpels, huidveroudering, huidverslapping, littekens en striae effectief te behandelen.

Ook noemen we ICON, een unieke en exclusieve niet-chirurgische benadering in de behandeling van veroudering van het gelaat, hals, decolleté en handen. Het gehele traject duurt 1 jaar en gedurende die periode krijgt men ongelimiteerd toegang tot alle behandelingen en producten die de kliniek aanbiedt, zo vaak en zoveel als nodig. Op een moment dat u het beste uitkomt, 7 dagen per week. Zonder wachttijden.

De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met diverse dermatologen en plastisch chirurgen. Ook verwijzen wij u graag naar specialisten op het gebied van de cosmetische tandheelkunde.

Contactgegevens

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde

T: +31 (0)20 30 32 890

E: info@kveg.nl

W: www.kveg.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Kliniek voor Esthetische Geneeskunde.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="42" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="141" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Kliniek voor esthetische geneeskunde.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="90" title="false" description="false"]