Armlift

Een armlift voor strakke armen

Mooie, jongere armen
Het is een typisch ouderdomskwaaltje: bovenarmen die verslappen en daardoor wat gaan hangen. Stoort u zich aan die dikke bovenarmen of zwabberarmen? Een armlift biedt dan een goede oplossing. Het teveel aan huid wordt weggenomen, uw armen krijgen hun mooie en stevige contouren weer terug.

Resultaat van de armlift

Voor                                                     NaEen armlift zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat: uw armen krijgen hun jonge en stevige uitstraling weer terug. Een litteken blijft wel zichtbaar al zorgt de plastisch chirurg ervoor dat dit zoveel mogelijk in de armplooi verdwijnt. Het herstel van de behandeling neemt ca. zes weken in beslag. Na een week of twee kunt u uw werkzaamheden weer hervatten, na zes weken is ook zwaardere inspanning weer mogelijk. De eerste maanden zullen de littekens nog wat vurig van kleur zijn. Dit trekt langzaam weg en is na verloop van tijd volledig verdwenen.


Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een armlift kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.Consult armlift?

Bij ABC Clinic Breda starten we een armlift altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een armlift en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een armlift? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

De mogelijkheden van een armlift

Slappe bovenarmen zijn vaak het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid raakt zijn elasticiteit kwijt en ook de spieren in de armen worden minder sterk. Maar ook gewichtsverlies kan ervoor zorgen dat ‘bye bye’ armen ontstaan. Met hulp een armlift kunnen we dit heel goed oplossen. Wel moet u er rekening mee houden dat een litteken zichtbaar blijft na een armlift. Daarom is het ook belangrijk van tevoren goed te bepalen wat het resultaat van de ingreep zal zijn. Een liposuctie behandeling kan soms voor een betere oplossing zorgen. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

De behandeling

Een armlift wordt uitgevoerd onder lokale of algehele narcose en neemt maximaal twee uur in beslag. Nadat nauwkeurig is afgetekend hoeveel huid er weggenomen moet worden, maakt de plastisch chirurg een incisie aan de onderkant van de arm. De huid wordt losgemaakt van de onderliggende spier- en vetlagen, het teveel aan huid en vet wordt weggesneden. De ingreep eindigt met het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. Over het algemeen mag u enkele uren na de ingreep alweer naar huis.

Waar word ik geopereerd?

De armlift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een armlift?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich o.a. gespecialiseerd hebben in de armlift;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen systemen;
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.
Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een armlift?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen