Bilvergroting met eigen vet

Een bilvergroting met eigen vet voor ronde billen

Volle of vollere billen
Heeft u van nature platte billen en zou u wat meer volume in de billen willen? Een bilvergroting met eigen vetweefsel is de oplossing voor veel vrouwen die platte billen hebben of gewoon wat extra volume zouden willen in de billen. De bilvergroting wordt wereldwijd steeds vaker toegepast, mede dankzij bekende artiesten als Jennifer Lopez, Kim Kardashian en Beyonce Knowles. Bij ABC Clinic voeren we bilvergrotingen uit met eigen vetweefsel of met implantaten. Het zorgt voor mooie en veilige resultaten.

Voor                                                                     Na


Het eerste effect van de behandeling is direct zichtbaar; na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Als gevolg van de liposuctie behandeling zult u de eerste dagen wat stijf zijn. Ook kunt u last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Na een dag of tien is dit ongemak weer verdwenen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg of cosmetisch arts u nog veel meer voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.Consultgesprek bilvergroting?

Bij ABC Clinic starten we een bilvergroting altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een bilvergroting en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een bilvergroting? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.


De mogelijkheden van een bilvergroting

Bij ABC Clinic voeren onze cosmetisch artsen en plastisch chirurgen een bilvergroting uit met lipofilling (met eigen vet). Een bilvergroting met implantaten behoort ook tot de mogelijkheden. Plastisch chirurg Maarten Doornaert voert de bilvergroting met implantaten uit bij ABC Clinic.


3D animatie bilvergroting met eigen vet

Bilvergroting 3d
De behandeling

Voorafgaand aan de ingreep wordt u lokaal verdoofd. Aansluitend start de cosmetisch arts of plastisch chirurg de ingreep met het weghalen van vet door middel van een liposuctie behandeling. Nadat de vetcellen zijn gereinigd, worden de vetcellen ingespoten in de billen. De ingreep neemt ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag. Voordat u de kliniek verlaat, ontvangt u nog enkele richtlijnen voor de nazorg. We adviseren u deze goed op te volgen, ze zullen uw herstel alleen maar bespoedigen.

Waar word ik geopereerd?Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.Waarom een bilvergroting met eigen vet bij ABC Clinic?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de bilvergroting met eigen vet;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen systemen en protheses (Lipomatic, Natrelle);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de bilvergroting. Deze is afhankelijk van het aantal zones wat behandeld moet worden voor het gewenste resultaat van de bilvergroting. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben.

Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een bilvergroting met eigen vet?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]


Lidia
Door

Lidia

op 29 Mar 2023

Hallo ,Ik wil een liposuctie doen me voor me buik en rug en Me eigen vet gebruiken om in me billen te spuiten Want zijn daarvan de kosten?Vriendelijke groeten, Lidia

Reactie plaatsen