Bilvergroting met implantaten

Zou u wat meer volume in de billen willen of heeft u van nature platte billen? Voor veel vrouwen en mannen die platte billen hebben of wat extra volume in de billen zouden willen is een bilvergroting met implantaten de oplossing. De bilvergroting wordt wereldwijd steeds vaker toegepast. Bij ABC Clinic voeren we de bilvergrotingen uit met implantaten of met eigen vetweefsel. Een bilvergroting met implantaten zorgt voor mooie en veilige resultaten.


Voor                                                     Na
Het eerste effect van de behandeling is niet altijd direct zichtbaar; na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Als gevolg van de behandeling zult u de eerste dagen wat stijf zijn. Ook kunt u last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Dit kan tot zes weken duren.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u nog meer voor- en na foto's tonen van vergelijkbare situaties.Bij ABC Clinic starten we een bilvergroting altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een bilvergroting en beantwoordt graag uw vragen.
Bij ABC Clinic voert plastisch chirurg Maarten Doornaert bilvergrotingen met implantaten uit. Van tevoren wordt bij ABC Clinic goed bekeken of het vergroten van uw billen het juiste resultaat zal opleveren. Een bilvergroting met eigen vet (lipofilling) behoort ook tot de mogelijkheden.
Bilvergroting 3d
De ingreep neemt ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag. De chirurg maakt een insnede van ongeveer vijf centimeter tussen de billen, ter hoogte van het staartbeen. Via dit sneetje creëert de plastisch chirurg nu eerst ruimte om het implantaat in te brengen. Vervolgens worden de prothesen via de bilplooi ingebracht, onder het vet/huidweefsel of onder de bilspier. Na het plaatsen van het implantaat hecht de plastisch chirurg de wond en is de ingreep klaar. U blijft een nachtje in het ziekenhuis. Voordat u de kliniek verlaat, ontvangt u nog enkele richtlijnen voor de nazorg. We adviseren u deze goed op te volgen, ze zullen uw herstel alleen maar bespoedigen.
De bilvergroting met implantaten wordt uitgevoerd in de o2 kliniek in Antwerpen. Zij beschikken over moderne operatiekamers die aan de hoogste medische eisen voldoen.
  • Gecertificeerde plastisch chirurg die zich gespecialiseerd heeft in de bilvergrotingen met implantaten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden.


Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]


Reactie plaatsen