Borstcorrectie

Een borstcorrectie voor stevige borsten

Uw mooie borsten terug
Borsten kunnen, naarmate we ouder worden, hun mooie contouren verliezen. Ze worden slapper of gaan wat hangen. Vooral door ouderdom en zwangerschap(pen) wordt de huid slapper en gaan de borsten meer hangen. Het is een heel natuurlijk verschijnsel waar veel vrouwen last van kunnen hebben. Toch hoeft u het er niet bij te laten zitten. Met behulp van een borstcorrectie zorgen onze plastisch chirurgen ervoor dat het volume in de borsten op een veilige en natuurlijke manier wordt hersteld. De ingreep kan ook worden uitgevoerd met implantaten. Onze chirurgen maken enkel gebruik van de veiligste implantaten bij het uitvoeren van een borstcorrectie. Een correctie van de borsten wordt ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.
Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een correctie van de borsten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en na foto's tonen van vergelijkbare situaties en kan hij middels 3D-software precies laten zien wat het resultaat zal worden van de behandeling.

De mogelijkheden van een borstcorrectie

Naarmate u ouder wordt, kunnen uw borsten wat gaan hangen of kunnen uw borsten slapper worden. En of het nu door gewichtsverlies, zwangerschap(pen) of borstvoeding komt, veel vrouwen hebben er moeite mee. Gelukkig kan een borstcorrectie voor een uitstekende oplossing zorgen. Wel is het belangrijk van tevoren goed te bepalen wat de uitkomst van deze behandeling zal zijn. Soms is het beter om een borstcorrectie te combineren met een borstvergroting. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over deze veilige en dankbare ingreep.

Consult borstcorrectie

Bij ABC Clinic starten we een borstcorrectie altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstcorrectie en beantwoordt uw vragen over de behandeling.

Tijdens het consult zijn er mogelijkheden om een 3D-scan van het resultaat te bekijken!

[caption id="attachment_207447" align="alignnone" width="300"] Consult borstcorrectie[/caption]

De behandeling

Voorafgaand aan een borstcorrectie brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Aansluitend begint de plastisch chirurg de ingreep met het maken van een incisie. Meestal loopt deze vanaf de tepel naar beneden en eindigt in de borstplooi. Het teveel aan huid wordt vervolgens weggesneden en de tepel op de goede hoogte gebracht. Vervolgens wordt er wel of geen implantaat geplaatst. Dit verschilt per persoon. De ingreep eindigt met het plaatsen van twee drains, het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. De drains worden na 24 tot 48 uur alweer verwijderd en ook het drukverband hoeft slechts enkele dagen te blijven zitten.

Waar word ik geopereerd?

De borstcorrectie wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat van de borstcorrectie

Een borstcorrectie is een zeer dankbare ingreep die voor een heel natuurlijk resultaat zorgt. Wel zal uw lichaam enige tijd nodig hebben om te herstellen na de borstcorrectie. De eerste dagen zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Daarnaast kan het litteken gedurende enkele weken nog wat vurig van kleur zijn. Na enkele maanden wordt dit minder. Helemaal verdwijnen zal het litteken echter niet. Echter, na enkele maanden zal het litteken nauwelijks nog zichtbaar zijn.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor een borstcorrectie?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die dagelijks borstcorrecties en borstvergrotingen uitvoeren;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • 3D-software kan gebruikt worden voor het tonen van het resultaat van de borstvergroting;
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen borstprotheses (Natrelle, Mentor, Sebbin);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een borstcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een borstcorrectie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen