Borstlift

Borsten die gezien mogen worden
Uw borsten kunnen in de loop van de jaren hun mooie contouren verliezen. U krijgt last van hangende of slappere borsten. Vooral door ouderdom en een of meerdere zwangerschappen wordt de huid slapper en gaan de borsten meer hangen. Dit verschilt per persoon. Het is een normaal en natuurlijk verschijnsel waar veel vrouwen last van kunnen hebben. Toch hoeft u het er niet bij te laten zitten. Met behulp van een borstlift of borstcorrectie zorgen onze plastisch chirurgen ervoor dat het volume in de borsten op een veilige en natuurlijke manier wordt hersteld. Een borstlift kan ook worden uitgevoerd in combinatie met implantaten. Onze artsen maken enkel gebruik van de veiligste implantaten (o.a. Natrelle). Verder wordt er 3D-software gebruikt om het resultaat van uw behandeling te tonen tijdens het consult met de plastisch chirurg en anesthesist. Een borstlift wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.
Naarmate u ouder wordt, kunnen uw borsten wat gaan hangen. En of het nu door gewichtsverlies, zwangerschappen of borstvoeding komt, veel vrouwen hebben er moeite mee. Gelukkig kan een borstlift voor een uitstekende oplossing zorgen. Wel is het belangrijk van tevoren goed te bepalen wat de uitkomst van deze behandeling zal zijn. Soms is het beter om het liften van de borsten te combineren met een borstvergroting. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over deze veilige en dankbare ingreep.
Bij ABC Clinic starten we een borstlift of borstcorrectie altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstlift en beantwoordt eventuele vragen over de behandeling.

Tijdens het consult zijn er mogelijkheden om een 3D-scan van het resultaat te bekijken!

[caption id="attachment_207447" align="alignnone" width="300"] Consult[/caption]
Voorafgaand aan een borstlift brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Aansluitend begint de plastisch chirurg de ingreep met het maken van een incisie. Meestal loopt deze vanaf de tepel naar beneden en eindigt in de borstplooi. Het teveel aan huid wordt vervolgens weggesneden en de tepel op de goede hoogte gebracht. Vervolgens wordt er wel of geen implantaat geplaatst. Dit verschilt per persoon. De ingreep eindigt met het plaatsen van twee drains, het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. De drains worden na 24 tot 48 uur alweer verwijderd en ook het drukverband hoeft slechts enkele dagen te blijven zitten.
De borstlift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.
Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een borstvergroting kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk wanneer u een borstvergroting of borstlift overweegt. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties en hij kan u middels 3D software precies laten zien wat het resultaat gaat worden.

[caption id="attachment_207454" align="alignnone" width="300"] Voor[/caption]

[caption id="attachment_207455" align="alignnone" width="300"] Na[/caption]

[caption id="attachment_207456" align="alignnone" width="300"] Voor[/caption]

[caption id="attachment_207457" align="alignnone" width="300"] Na[/caption]

[caption id="attachment_207458" align="alignnone" width="300"] Voor[/caption]

[caption id="attachment_207459" align="alignnone" width="300"] Na[/caption]
  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in de borstlift en borstvergroting;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • 3D-software kan gebruikt worden voor het tonen van het resultaat van de borstvergroting;
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen borstprotheses (Natrelle, Mentor, Sebbin);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een borstcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen