Borstvergroting

Een borstvergroting voor mooie, vrouwelijke borsten

Borsten om trots op te zijn
Heeft u van nature kleine borsten en zou u meer volume in de borsten willen? Of wellicht hebben uw borsten na zwangerschappen of gewichtsverlies hun volume verloren? Een borstvergroting met protheses is dan de oplossing. Wel is het belangrijk dat uw borsten goed bij uw lichaam passen. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de mogelijkheden van een borstvergroting. Onze plastisch chirurgen gebruiken voor een vergroting van de borsten de veiligste borstimplantaten die er zijn (o.a. Natrelle), want alleen het beste is goed genoeg voor u als het om een borstvergroting gaat. Tijdens een tweede consult wordt er 3D-software gebruikt om het resultaat van uw behandeling te tonen. Deze ingreep wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Een borstvergroting met protheses geeft een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wel heeft uw lichaam enige tijd nodig om helemaal te herstellen van de ingreep. De eerste dagen na de ingreep kunnen wat pijnlijk zijn. Met hulp van paracetamol kunt u dit goed onder controle houden. Verder kunnen uw borsten een tijdje wat gespannen aanvoelen. Na twee tot drie maanden is dit ongemak achter de rug en hebben uw borsten hun definitieve contouren gekregen. Een borstvergroting leidt eigenlijk altijd tot een tevreden resultaat en behoort daarmee tot de mooiste ingrepen van de esthetische plastische chirurgie.

De mogelijkheden van een borstvergroting

De aanleiding voor een borstvergroting kan heel verschillend zijn. Soms is er van nature sprake van een beperkte borstontwikkeling (kleine borsten). Maar ook zwangerschappen, borstvoeding en gewichtsverlies kunnen reden zijn om een borstvergroting uit te voeren. Bij ABC Clinic bekijken we van tevoren wel goed of het vergroten van uw borsten het juiste resultaat zal opleveren. Zijn uw borsten sterk doorgezakt (hangborsten) dan is een borstlift een beter alternatief.

Consult borstvergroting?

Bij ABC Clinic starten we een borstvergroting altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van de ingreep en beantwoordt al uw vragen.

Tijdens het consult zijn er mogelijkheden om een 3D-scan van het resultaat van uw borstvergroting te bekijken!

[caption id="attachment_207447" align="alignnone" width="300"] Consult[/caption]

De behandeling

Voor aanvang van de borstvergroting brengt de anesthesist u onder volledige narcose. Aansluitend start de behandeling met het maken van een incisie. Afhankelijk van de situatie zal dit onder de oksel, op de rand van de tepelhof of in de borstplooi zijn. Via dit sneetje creëert de plastisch chirurg nu eerst ruimte om het implantaat in te brengen. Deze ruimte kan onder het klierweefsel of de grote borstspier gelegen zijn. Een combinatie is ook mogelijk (dual plane). Na het plaatsen van het implantaat hecht de plastisch chirurg de wond en is de ingreep klaar. U blijft een nachtje in het ziekenhuis en de volgende dag wordt u door de plastisch chirurg uit het ziekenhuis ontslagen.

Waar word ik geopereerd?

De borstvergroting wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een borstvergroting?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de borstvergroting;
  • Persoonlijke aandacht en een goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • 3D-software kan gebruikt worden voor het tonen van het resultaat van de borstvergroting;
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen borstprotheses (Natrelle, Mentor, Sebbin);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Wij werken exclusief samen met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis in Breda;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een borstvergroting?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen