Botox

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met de term Botox. Toch bestaan er veel misverstanden over Botox. Wat is Botox nu precies en welke rimpels kunnen nu behandeld worden met Botox? Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine. Dit eiwit, dat geproduceerd wordt door een bacterie, vermindert de activiteit van spieren. Botox wordt al sinds de jaren 90 zeer veilig en succesvol gebruikt om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel (glabella), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes (lachrimpels). Botox zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox is niet geschikt voor de behandeling van lippen!
Bij ABC Clinic voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waardoor we kunnen stellen dat we zeer ervaren zijn op het gebied van Botox behandelingen!
Afhankelijk van je uitstraling en mimiek bepaalt de cosmetisch arts waar de Botox het best ingespoten kan worden. Vervolgens wordt met behulp van een heel dun naaldje de Botox onder de huid, in de spier, geïnjecteerd. Een verdoving is niet nodig; de injecties voelen slechts kort licht prikkelend aan. Na de Botox-behandeling kun je gewoon weer naar huis en je werkzaamheden hervatten.
Je huid zal al na enkele dagen gladder worden. Na twee weken is het definitieve resultaat van de Botox-behandeling bereikt. Er volgt eventueel na twee weken een controle in de kliniek in Breda om te kijken of het resultaat voldoende is. Dit resultaat zal drie tot vijf maanden aanhouden. Na twee tot drie maanden zal je spieractiviteit langzaam weer op gang komen. Nadien kun je de Botox-behandeling probleemloos herhalen, daar Botox een zeer veilig middel is dat steeds weer opnieuw gebruikt kan worden.

[caption id="attachment_207469" align="alignnone" width="300"] Voor[/caption]

[caption id="attachment_207470" align="alignnone" width="300"] Na[/caption]
  • Bunny lines (neusrimpels)
  • Fronsrimpel (glabella)
  • Knarsetanden (bruxisme)
  • Kraaienpootjes (lachrimpels)
  • Migraine of spanningshoofdpijn
  • Putjes in de kin (overactieve kinspier)
  • Tandvleeslach (gummy smile)
  • Voorhoofdsrimpels (voorhoofdrimpels)

https://youtu.be/iuH065F6vaA

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen