Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie bij hangende oogleden

Een frisse uitstraling
Eigenlijk krijgt iedereen er vroeg of laat mee te maken. De een alleen wat eerder dan de ander. Hangende bovenoogleden zorgen vaak voor hoofdpijn en een vermoeide blik. Vanaf het 35e levensjaar kunnen de klachten van hangende oogleden al beginnen. Een correctie van de bovenste oogleden is dan een prima oplossing. Het wordt ook wel gezien als een van de meest dankbare ingrepen in de plastische chirurgie. De bovenooglidcorrectie kan prima gecombineerd worden met een onderooglidcorrectie.Resultaat van de bovenooglidcorrectie

Voor                                                                    Na

Na de ingreep duurt het ongeveer een week voordat het resultaat zichtbaar is. U zult al vrij snel merken dat uw hoofdpijn en vermoeide blik verdwenen zijn. Een bovenooglidcorrectie is dé oplossing voor hangende of overhangende bovenoogleden. Na afloop van de bovenooglidcorrectie kunt u wat last hebben van blauwe plekken en zwellingen. Dit verschilt enorm per persoon. De zwellingen en blauwe plekken zullen in de loop van de week verdwijnen en dan is het eerste resultaat ook zichtbaar. Zodra de hechtingen er na zes tot acht dagen uit mogen zult u al versteld staan van het resultaat van de bovenooglidcorrectie. Na twee tot drie maanden zijn uw ogen volledig hersteld en is het definitieve resultaat bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een bovenooglidcorrectie kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult bovenooglidcorrectie?

Bij een bovenooglidcorrectie starten we altijd met een vrijblijvend consult met de plastisch chirurg. Tijdens dit vrijblijvende consult staat de plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen en kijkt of een bovenooglidcorrectie of wellicht eenonderooglidcorrectie voor u de beste oplossing is. De plastisch chirurg legt verder de ingreep uit en u kunt hem al uw vragen stellen over de bovenooglidcorrectie.

De mogelijkheden van een bovenooglidcorrectie

Hangende bovenoogleden of overhangende bovenoogleden zijn veelal een gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid verliest zijn elasticiteit en gaat onder invloed van de zwaartekracht wat hangen. Erfelijke factoren zijn ook van invloed op het ontstaan van hangende oogleden. Een bovenooglidcorrectie is een uitstekende oplossing om dit probleem van overhangende bovenoogleden te verhelpen. Het teveel aan huid wordt weggenomen en een frisse blik zal het gevolg zijn. U kunt er weer jaren tegenaan. Wilt u ook van uw wallen of donkere kringen onder uw ogen af?

De behandeling

Voorafgaand aan de bovenooglidcorrectie zal de plastisch chirurg het teveel aan huid zorgvuldig aftekenen op uw gezicht. Dan zal de plastisch chirurg u plaatselijk verdoven met enkele prikjes. Daarna verwijdert de plastisch chirurg voorzichtig het huidoverschot inclusief het overtollig vet- en eventueel spierweefsel.

De incisies worden bij een bovenooglidcorrectie in de plooi van de oogleden gemaakt. U ziet daar niets van. Nadat de sneetjes gehecht zijn, kunt u al snel de kliniek weer verlaten. Na de ooglidcorrectie komt u na drie maanden naar ABC Clinic voor een eindcontrole.

Video's bovenooglidcorrectie

https://youtu.be/6yWpPgQBRjU

 

https://youtu.be/B_qbMjMoKQw

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een bovenooglidcorrectie?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in bovenooglidcorrecties (géén huisarts of cosmetisch arts);
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een bovenooglidcorrectie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen