Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie voor een platte buik

Een buik voor een bikini
Een slappe buik met huidoverschot is een typisch vrouwenprobleem. Als gevolg van zwangerschappen of gewichtsverlies rekken de buikspieren uit en verliest de huid zijn elasticiteit. Een buikwandcorrectie biedt een heel goede oplossing voor dit probleem. Het teveel aan huid wordt verwijderd met een mooie platte en strakke buik als resultaat. Een buikwandcorrectie is een zeer dankbare ingreep voor voornamelijk vrouwen. Een buikwandcorrectie wordt overigens ook vaak uitgevoerd met de liposuctie van de buik of bij een mommy makeover.

Resultaat buikwandcorrectie

Voor                                                                    Na


Een buikwandcorrectie is een dankbare ingreep met een mooie platte strakke buik als resultaat. Wel zal uw lichaam enige tijd nodig hebben om volledig te herstellen. Ongeveer twee weken na de buikwandcorrectie kunt u weer aan het werk en na zes weken mag u weer sporten. In het begin zal het litteken nog vurig van kleur zijn. Dit zal langzaam wegtrekken; helemaal verdwijnen zal het litteken nooit. Echter, het litteken van de buikwandcorrectie ligt mooi in de schaamstreek, zodat u gewoon in bikini kunt zonder dat mensen het zien.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een buikwandcorrectie kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.Consult buikwandcorrectie?

Bij ABC Clinic starten we een buikwandcorrectie altijd met een vrijblijvend consult met de plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een buikwandcorrectie en beantwoordt al uw vragen.


De mogelijkheden van een buikwandcorrectie

Een verslapte onderbuik kan meerdere oorzaken hebben. Gewichtsverlies, zwangerschappen maar ook veroudering zorgen ervoor dat de huid zijn elasticiteit kwijtraakt en de buikspieren hun stevigheid verliezen. Een buikwandcorrectie kan dan een doeltreffende oplossing bieden. Wel is het belangrijk om van tevoren goed te bepalen wat het resultaat van de behandeling zal zijn. Is er sprake van overgewicht, dan kan het verstandig zijn om eerst nog wat af te vallen. Dit wordt tijdens een consult uitgebreid met u besproken.

De behandeling

Voor aanvang van een buikwandcorrectie brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Aansluitend maak de plastisch chirurg een licht gebogen incisie net boven de schaamheuvel. De huid wordt tot aan de ribben losgemaakt, terwijl de navel op de onderliggende spierlaag blijft vastzitten. Het teveel aan huid en vet wordt verwijderd, de navel herplaatst. Wanneer dat nodig is, kort de plastisch chirurg ook de uitgerekte buikspieren in.
De operatie duurt, afhankelijk van de grootte en complexiteit, anderhalf tot vier uur. Meestal zult u een nachtje in het ziekenhuis verblijven om rustig van de ingreep te herstellen.

Waar word ik geopereerd?

De buikwandcorrectie wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een buikwandcorrectie?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de buikwandcorrectie;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen systemen (Lipomatic);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een buikwandcorrectie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen