Dijbeenlift

Een dijbeenlift voor mooie benen

Benen die gezien mogen worden
Heeft u last van overtollig huid op uw bovenbenen? Bent u niet blij met uw benen als u in de spiegel kijkt?  Dan is de dijbeenlift misschien dé uitkomst voor u. Afhankelijk van de mate van huidoverschot kan het soms zelfs fysiek in de weg gaan zitten. Tijdens de dijbeenlift wordt het teveel aan huid weggenomen en krijgen uw benen hun mooie strakke contouren weer terug. Wilt u graag van de overtollige vethopingen af? Dan kan de liposculpture van de dijen uitkomst bieden.

Resultaat dijbeenlift

Voor                                                                    Na
Een dijbeenlift zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat: uw benen krijgen hun jonge en stevige contouren weer terug. Wel heeft uw lichaam een aantal weken nodig om helemaal te herstellen. De eerste tijd zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken en is het belangrijk dat u een elastische panty draagt. Na zeven dagen komt u terug bij de plastisch chirurg en worden de hechtingen verwijderd. Ongeveer zes weken na de dijbeenlift zijn de meeste mensen weer volledig actief.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een dijbeenlift kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.Consult dijbeenlift?

Bij ABC Clinic starten we een dijbeenlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een dijbeenlift en beantwoordt graag uw vragen.


De mogelijkheden van een dijbeenlift

Of het nu komt door veroudering of vermagering een huidoverschot aan de bovenbenen kan heel storend zijn. Met hulp van een dijbeenlift kunnen we dit goed verhelpen. Wel is het belangrijk om van tevoren goed te bepalen wat de ingreep u zal opleveren. Is er sprake van een teveel aan vet en is uw huid nog stevig genoeg dan kan een liposuctie behandeling soms een beter alternatief zijn. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

De behandeling

Voorafgaand aan de dijbeenlift wordt eerst zorgvuldig afgetekend hoeveel huid er weggenomen moet worden. Nadat u onder narcose bent gebracht, maakt de plastisch chirurg een incisie vanuit de liesplooi naar beneden. De huid wordt losgemaakt van de onderliggende vet- en spierlagen, het teveel aan huid en eventueel ook het vetoverschot worden weggenomen. De behandeling eindigt met het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband.

Waar word ik geopereerd?

De dijbeenlift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic voor een dijbeenlift?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die jaarlijks vaak de dijbeenlift uitvoeren;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen systemen (Lipomatic);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een dijbeenlift?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen