Facelift

Een jongere en frisse uitstraling
Naarmate we ouder worden verslapt onze huid en ontstaan er rimpels en plooien. Er is sprake van volumeverlies en delen van de huid gaan verzakken. De kaaklijn verslapt, hamsterwangen ontstaan, de nasolabiale plooi wordt dieper, de mondhoeken gaan wat hangen en de hals wordt slapper. Dit is een natuurlijk proces, maar bij sommige mannen en vrouwen lijkt deze huidveroudering en -verslapping sneller te gaan dan bij anderen waardoor ze er ouder uitzien dan dat ze zich voelen. Een hals-facelift is dan een goede oplossing. De hals-facelift zorgt voor een zeer mooi, natuurlijk en langdurig resultaat, mits uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg.


https://youtu.be/bJfu5OCS6Sc?list=PLp0xntOWWMAcXeVqhxwxHvJ_8N7fU6qkf

Na het herstel van de hals-facelift zal uw huid er weer strak en jong uitzien. Wel zal uw huid rood van kleur zijn en gespannen aanvoelen. Ook zult u last krijgen van zwellingen. Als deze in de loop van de week wat wegtrekken, wordt het eerste resultaat van de hals-facelift al zichtbaar. Toch zal het nog enige tijd duren voor die nieuwe, verjongde uitstraling volledig bereikt is. Uw gezicht heeft een paar maanden nodig om zich helemaal te herstellen. Hier moet u rekening mee houden.



Omdat een goede analyse van uw gezicht heel belangrijk is, starten we een hals-facelift altijd met een vrijblijvend en uitgebreid consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden van een facelift zijn en beantwoordt graag uw vragen over de behandeling. Vooral de verschillende mogelijkheden voor een liquid facelift, hals-facelift, MACS-lift, minilift en S-lift worden besproken.




Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces zullen plooien en rimpels in uw gezicht ontstaan. Bent u hier niet tevreden mee of is uw gezicht te erg gaan 'hangen'? Dan kan de hals-facelift een goede oplossing bieden. Tijdens de hals-facelift worden de lijnen, rimpels en slappe huid in het gezicht en hals strakker getrokken. Om een optimaal en langdurig resultaat te bereiken, gebeurt dit samen met de dieper gelegen weefsellagen. Dit gebeurt op een zeer natuurlijke manier, waardoor littekens niet te zien zijn en niemand zal zien dat u een facelift heeft ondergaan. Onze zeer ervaren specialisten kunnen u er alles over vertellen. Vindt u de hals-facelift iets te ingrijpend? Dan is wellicht de liquid facelift de beste oplossing.
Nadat de anesthesist u onder algehele narcose heeft gebracht, start de ingreep. De plastisch chirurg maakt een kleine incisie aan de voorzijde van de oorschelpen en/of bij de haargrens en maakt via de incisie weefsel los aan de achterkant van de huid. Het weefsel wordt strak getrokken met een speciale draad die bevestigd wordt. Aansluitend wordt de overtollige huid weggesneden en de wond gehecht. Vaak wordt de hals-facelift gecombineerd met een lipofilling van het gezicht. Er wordt wat vet weggenomen en dit vet wordt in het gezicht geinjecteerd om volume te krijgen in het gezicht. Doordat het weefsel losgemaakt is zal dit weer opnieuw 'vast' groeien waardoor u een langdurig en natuurlijk resultaat kunt verwachten.

De ingreep duurt ongeveer twee tot vijf uur en wordt afgerond met het aanbrengen van een drukverband. Meestal zult u een nachtje in het ziekenhuis verblijven om bij te komen van de ingreep.
De hals-facelift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.
  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de hals-facelift en andere chirurgische faceliften;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Optimaal advies door aanwezigheid plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen