Fractional laser

Met behulp van de fractional laser kan de huid geëgaliseerd worden en de huidstructuur verfijnd worden. De behandeling is geschikt voor het verminderen van pigmentstoornissen, diepe poriën, putjes en oneffenheden van de huid. Tevens kunnen littekens (o.a. als gevolg van acne) minder diep en daardoor minder zichtbaar worden gemaakt. De fractional laser gaat vlakker op de huid dan bijvoorbeeld een endermologie behandeling. De behandeling is naast een filler geschikt tegen rokerslijntjes. Niet alleen het gezicht maar ook de rest van het lichaam kan met de fractional laser worden behandeld.Voor                                                                     Na
Het effect van een behandeling met een fractional laser is direct waar te nemen. Na de behandeling met de fractional laser zal de huid gedurende twee tot vier uur een rode kleur houden en warm aanvoelen. Bij de behandeling heeft men over het algemeen een hersteltijd van vier tot zes dagen. Gedurende het genezingsproces wordt zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle en vitale uitstraling terug. Voor een optimaal resultaat laat u zich achtereenvolgens vier tot zes keer behandelen. Daarna behoudt u het effect met circa twee behandelingen per jaar. Na de behandeling is het verstandig om uw huid extra met een zonnefactor te beschermen, zodat uw huid niet bruiner wordt. Indien u gebruik maakt van een hoge zonnefactor kunt u één week na een laserbehandeling weer in de zon, mocht u op vakantie gaan.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.
De fractional laser maakt minuscule gaatjes in de huid. Deze kleine gaatjes zullen heel snel genezen omdat ze aan alle kanten worden omringd door gezonde huidcellen. Uw huid zal hierdoor sneller herstellen. Na de behandeling zullen er kleine korstjes/ donkerdere spikkeltjes ontstaan die er na ongeveer twee tot vijf dagen natuurlijk afvallen. Het water in de opperhuid absorbeert het licht waardoor de oude huidcellen verdampen. Het huidoppervlak wordt gladder en egaler, dit wordt 'laser resurfacing' genoemd. Deze laserbehandeling voor huidverjonging kan oppervlakkiger of dieper worden ingesteld met de laser. Nadat u bent behandeld, kunt u gewoon de alledaagse dingen ondernemen. In overleg met de huidtherapeut mag u na de behandeling of de volgende dag make-up of camouflage aanbrengen.
  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 400 beoordelingen);
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Lydia de Feij
Door

Lydia de Feij

op 12 Mar 2023

Graag wil ik de prijs van de fractional laser ontvangen. Fractional laserbehandeling worden die ook door huidtherapeuten van puur instituut gedaan?vriendelijke groet Lydia

Reactie plaatsen