Haartransplantatie

Een haartransplantatie iets voor u?


Een haartransplantatie: een definitieve oplossing bij kaalheid en haarprobleem
Haarverlies is een heel normaal verschijnsel. Echter, voor veel mannen en vrouwen die last hebben van overmatige haaruitval vormt het een probleem. Niemand vindt het leuk om kaal te worden. Of dat nu om een kale kruin gaat of om diepe inhammen; kaal worden is niet leuk als het geen keuze betreft. Gelukkig biedt een haartransplantatie tegenwoordig een zeer mooie en natuurlijke oplossing. Zowel voor mannen als vrouwen. Drs. de Reys en drs. Bart Duyck zijn gespecialiseerd FUE-haartransplantaties, wereldwijd inmiddels de gouden standaard voor haartransplantaties.


Voor                                                                      Na
Een haartransplantatie zorgt voor een heel mooi en blijvend resultaat. Bij de FUE-haartransplantatie duurt het herstel slechts één tot twee dagen. Bij de FUT-haartransplantatie is dat twee weken en kunt u toch veel last hebben van napijn. Los van de gekozen techniek komt na drie tot vier maanden de haarproductie weer op gang, na twaalf maanden is het definitieve resultaat van de haartransplantatie bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elke haarsituatie is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts is dus altijd noodzakelijk.Bij ABC Clinic starten we een haartransplantatie altijd met een consult met de arts. Ook consulten per email zijn eventueel mogelijk. De cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een haartransplantatie en beantwoordt graag al uw vragen over de behandeling. Een consult haartransplantatie kost € 35,-.
Natuurlijk zijn erfelijke factoren een belangrijke oorzaak voor haaruitval. Al vanaf het twintigste levensjaar kan de haargrens gaan terugtrekken of de kruin op het achterhoofd langzaam zichtbaar worden. Maar er kunnen ook andere redenen zijn voor haarverlies. Denk aan traumatische gebeurtenissen, huidaandoeningen en brandwonden. Een haartransplantatie biedt zowel voor mannen als vrouwen een uitstekende oplossing waar u de rest van uw leven plezier van zult hebben.
Een haartransplantatie of haarimplantatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Afhankelijk van uw wensen en persoonlijke situatie zijn er twee technieken mogelijk:

FUE-haartransplantatie ofwel haarstamceltransplantatie:
met een holle naald van 0,75 mm worden steeds kleine stukjes huid met haar weggenomen. Als er voldoende haar geoogst is, wordt dit teruggeplaatst op het kale deel van het hoofd. Als gevolg van de ingreep zullen slechts minuscule littekenpuntjes achterblijven die wegvallen onder het haar. Deze zijn niet zichtbaar en sommige haren zullen gewoon weer teruggroeien (stamceltransplantatie). De behandeling duurt een of twee dagen.

FUT-haartransplantatie (strip-haartransplantatie):
de arts snijdt achter op het hoofd een smal reepje huid met haar weg en hecht daarna de wond. Het weggenomen reepje wordt vervolgens in kleinere stukjes gesneden (grafts) en teruggeplaatst op het kale deel van het hoofd. De nieuw geplaatste haren groeien binnen enkele dagen weer vast. De behandeling neemt vier tot zes uur in beslag. Het litteken dat achterblijft na de behandeling zal na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn omdat het wegvalt onder de haren. U heeft echter wel een litteken, iets wat bij de FUE-haartransplantatie niet het geval is.

ABC Clinic werkt enkel met artsen samen die de FUE-haartransplantaties uitvoeren. 
  • Gespecialiseerde arts voor haartransplantaties met meer dan tien jaar ervaring in dit vakgebied;
  • Dokter de Reys heeft inmiddels meer dan 1,2 miljoen grafts verplaatst;
  • Zeer ervaren team die de arts assisteert tijdens de FUE-haartransplantatie;
  • Zeer goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Clienten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.
Kristel en Gina vormen met dokter de Reys en drs. Bart Duyck het medisch team.
https://youtu.be/Dcy8Vi1CJ7E
https://youtu.be/vGiwx9Pwjj0

 

https://youtu.be/17JlsgkfTS4
https://youtu.be/h_4k0bSqeAw

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen