Huidverbetering Dermaceutic

Een huidverzorging voor diverse huidtypen

Huidveroudering
Iedereen krijgt vroeg of laat met huidveroudering te maken. De zichtbare symptomen zijn te wijten aan de dunner wordende opper- en lederhuid en het verlies van vocht en elastische vezels: de eerste rimpels ontstaan. De belangrijkste factoren die huidveroudering veroorzaken zijn zonlicht, hormonale veroudering, roken en natuurlijke veroudering die wordt verergerd door milieu- en externe factoren (vervuiling, tabak, stress).

Pigmentvlekken
Pigmentvlekken in het gezicht kunnen erg hinderlijk zijn: de teint is niet meer egaal, de huid straalt niet meer en ziet er dof uit. Het pigment in de huid wordt melanine genoemd en pigmentatie kan genetisch bepaald zijn. Het ontstaan van ongelijkmatige en onfraaie vlekken ligt aan verschillende factoren zoals UVA's en UVB's (in het algemeen van de zon, maar ook kunstmatige UV's) en hormonen.

Acne
Acne wordt veroorzaakt door een opeenhoping van talg, een anomalie in de afbraak van keratine in de cellen en de verspreiding van bacteriën, waardoor een ontsteking in de pilosebaceous follikel wordt veroorzaakt. Symptomen van acne zijn een vette huid en vlekjes/ puistjes.

De huidverzorgingsproducten en peelings van Dermaceutic zijn uitermate geschikt voor deze huidaandoeningen.

De behandeling

Een peeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine doordat de cel vernieuwing wordt bevorderd. Er wordt gebruik gemaakt van AHA's (alfahydroxyzuur) welke afkomstig zijn van vruchten of planten. Een peeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten en wordt in stapjes uitgevoerd namelijk: reinigen, aanbrengen van de peeling en neutraliseren. Sommige peelings bestaan uit een reeks van vier sessies verspreid over enkele weken. Indien de peeling wordt aangebracht, zult u tintelingen en een warm gevoel ervaren. De resultaten zijn afhankelijk van de intensiteit van de peeling. Drie dagen na de behandeling kunt u een gevoel ervaren dat vergelijkbaar is met een lichte verbranding van de zon, licht schilferen van de huid of desquamatie (vervelling).

Resultaat van DermaceuticLet op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.

Het resultaat van Dermaceutic is een zichtbaar gezonder, stralender en jongere huid. Dit effect zie je al vanaf de eerste behandeling. De productlijn is puur gericht op alles wat een huid nodig heeft. Zo bevatten de producten van Dermaceutic geen parfum, parabenen of overbodige bestandsdelen die geen invloed hebben op het verbeteren van de huid kwaliteit. Door de hoge concentraties en specifieke ingrediënten, gericht op een specifiek huidtype, is het belangrijk dat er een juiste afstemming wordt gecreëerd voor uw huid. Onze huidtherapeute kan hierin een gericht behandelplan opstellen. De producten staan in het kader van zuiveren, stimuleren, herstellen, beschermen en voorkomen.

Het resultaat van een peeling is zichtbaar aan de stralende teint (roze huid, gezonde gloed), het vervagen van fijne lijntjes en de textuur (de huid voelt zijdezacht aan). Dermaceutic heeft daarnaast een complete range van huidverzorgingsproducten die je thuis kunt gebruiken en een aanvulling zijn op de peeling.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor een stralende teint met Dermaceutic?

  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3;
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van Dermaceutic?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen