Huidverbetering met Skinboosters

De huid is een van de eerste dingen die iemand aan je ziet, daarom wil je natuurlijk een stralende huid. Naarmate de tijd vordert en door verschillende invloeden van buitenaf kan een droge huid ontstaan, neemt de vochtbalans af en vermindert de elasticiteit van de huid. Ook acné en zonschade kunnen hun sporen in de huid achterlaten. Met verschillende crèmes probeer je je huid weer te laten stralen en de vochtbalans, elasticiteit, acné littekens en zonschade weer te herstellen. Helaas dringt een crème niet door de huid heen. De Restylane Skinbooster wordt in de huid geïnjecteerd en trekt van binnenuit vocht aan. Hierdoor verbetert de hydrobalans, verfijnt de huidstructuur en herstelt de elasticiteit van de huid.De Restylane Vital Skinbooster wordt gebruikt om je huid te verbeteren. Hij kan worden toegepast voor een behandeling van de handen, het decolleté, fijne rimpels, verjonging en onderhoud van de huid en het verminderen van acné littekens en zonschade. De Skinbooster wordt onder de huid geïnjecteerd en trekt hier vocht aan. Hierdoor ontstaat een badje van vocht onder de huid die de huid van binnenuit hydrateert. Het gevolg is een stralende huid, verfijning van de huidstructuur en het herstel van de elasticiteit van de huid. Dankzij de Skinboosters krijg je een jonger ogend uiterlijk en vermindering van fijne rimpels, acné littekens en zonschade.
De Skinbooster wordt met een dunne naald onder de huid geïnjecteerd. Na de behandeling kan je wat last hebben van roodheid, lichte zwellingen of blauwe plekken. Dit kan je eventueel koelen. Het ongemak is na enkele dagen weer verdwenen. Voor het beste resultaat adviseren onze cosmetisch artsen om te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Daarna kan je de behandeling om de zes maanden herhalen om het resultaat te behouden. Het resultaat van de behandeling is niet direct zichtbaar omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken onder de huid. Dit kan enkele weken duren.
 


Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Na de behandeling ziet de huid er weer zichtbaar gezonder uit omdat de huid van binnenuit gehydrateerd wordt. Dit zorgt voor een verfijnde huidstructuur, een betere hydrobalans en het herstel van de elasticiteit van de huid. De Skinbooster wordt onder de huid geïnjecteerd met een dunne naald en kan ook gebruikt worden om zonschade en acné littekens te verminderen. Het resultaat van de behandeling is niet direct zichtbaar. De Skinbooster moet eerst vocht aantrekken. Hierdoor kan het enkele weken duren voordat het eerste resultaat zichtbaar is. Het resultaat houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Na deze tijd kan de behandeling zo vaak als je wilt herhaald worden.
 • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines, Skinboosters en fillers;
 • Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde;
 • Drs. Arthur Ludlage is internationaal trainer op het gebied van fillers, Skinboosters en Botuline toxines;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
 • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
 • Veilige en bewezen producten;
 • Consultgesprek met de behandelend arts;
 • Korte wachttijden;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

De behandeling met Skinboosters voor huidverbetering starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult in Breda of Zoetermeer (maandelijks). Dit gesprek is erg belangrijk. Onze cosmetisch artsen luisteren naar je persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van uw probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast krijg je natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen