Injectables

Injectables: Botox, fillers en Skinboosters
 
Rimpelbehandelingen met injectables, fillers en Skinboosters bieden een uitstekende oplossing om uw frisse uitstraling terug te krijgen. Afhankelijk van de rimpel of het volumeverlies gebruiken we een Botuline toxine zoals Botox of Azzalure of een rimpelvuller, ook wel fillers genoemd. Daarnaast gebruiken we Skinboosters voor huidverjonging, een droge huid, acnelittekens of het decollete.

Botuline toxines zijn geschikt voor spiergerelateerde rimpels zoals de kraaienpootjes en fronsrimpel. Ook medische problemen als tandenknarsen, migraine en overmatig zweten kunnen met Botuline toxines behandeld worden. Fillers worden daarentegen gebruikt om rimpels op te vullen, volumeverlies tegen te gaan en lippen op te vullen. Ook worden fillers gebruikt voor het decollete en de handen.

Voor welke injectable we ook kiezen, het zijn altijd tijdelijke producten die 100% afbreekbaar en veilig zijn. De fillers waarmee wij werken zijn Restylane, Juvederm en Radiesse, allen hyaluronzuren. Radiesse is een calciumhydroxylapatiet. Hyaluronzuur en calciumhydroxylapatiet zijn lichaamseigen stoffen die langzaam door het lichaam worden afgebroken. U heeft zes tot achttien maanden plezier van een behandeling. Botuline toxines blijven drie tot zes maanden zitten. Daarna kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van injectables? Onze ervaren cosmetisch artsen vertellen u tijdens een gratis en vrijblijvend consult in Breda of Zoetermeer wat de mogelijkheden zijn.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen